Oldal frissítése

Panlux kapszula 270 LED G4 meleg 4db

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Panlux kapszula 270 LED G4 meleg 4db

Ha kell egy jó fényforrás be lámpák, semmi sem könnyebb, mint elérni a legjobb minőségű Panlux. Panlux LED kapszula 270 G4 LED izzó fény, hogy nem csak éget, ha figyelmetlenül kezeli, hanem ment a környezet és a pénzt. Hála a szédítő élettartama 30.000 óra fény időtartama nagyon hosszú, és fényáram 80 lumen biztosítja, hogy látod tökéletesen mindenütt és nagy távolságokra. Továbbá kérjük, még nagyon széles sugárzási szög 270 fok, akivel megvilágosodott sok terem az Ön megelégedésére.

Mindez hihetetlenül alacsony fogyasztás mindössze 1,5 W, így az energia-megtakarítást jelent az izzók valóban megdöbbentő.

Paraméterek

Csomag

Darabszám a csomagban 4 db

Típus és forma

Izzó típusa LED
Forma Kapszula
Kód:  PNX441aset

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15