Oldal frissítése

ORION UH otthoni komposztáló, 10l

10 290 Ft

ORION UH otthoni komposztáló, 10l

Az ORION komposztáló ideális BIO élelmiszerhulladék otthoni komposztálására. Az anaerob fermentáció elvén működik, a biohulladékhoz speciális keveréket adnak a bomlás elősegítésére. megmaradt gyümölcsöket, zöldségeket, főtt ételeket, pékárut, kávézaccot, teafiltereket, tojásokat, hervadt virágokat, apró csontokat és még papírzsebkendőket is.A komposztáló megtöltése után a keveréket legalább 14 napig hagyjuk erjedni. Ezt követően a keverék tápanyagban gazdag komposzttá alakul. Ugyanakkor a hulladék folyamatosan lebomlik, és a folyadék a szitán keresztül az alsó részbe csöpög, amit a csavarszelep segítségével egyszerűen csészébe csavarunk, és kiváló trágya lesz a növények számára.

ORION Otthoni komposztáló UH 10l

Az ORION UH 10l házi komposztáló legfontosabb jellemzői

  • Ideális komposztáló BIO élelmiszerhulladék otthoni komposztálásához
  • Az anaerob fermentáció elvén működik, a biohulladékhoz speciális keveréket adnak a bomlás elősegítésére
  • Lehetővé teszi az élelmiszer-hulladék feldolgozását, beleértve a megmaradt gyümölcsöket, zöldségeket, főtt ételeket, pékárut, kávézaccot, teafiltereket, tojásokat, hervadt virágokat, apró csontokat és még papírzsebkendőket iszöldségeket,
  • A komposztáló megtöltése után a keveréket legalább 14 napig erjedni hagyják, majd tápanyagban gazdag komposzttá alakul
  • A hulladék folyamatosan lebomlik, és a növények trágyázására szánt folyadék a szitán keresztül az alsó részbe csöpög
  • Az ORION komposztáló kiváló minőségű műanyagból készült és szilikon tömítéssel van ellátva
  • Praktikus csuklós fogantyúkkal van felszerelve, amelyek kényelmes szállítást biztosítanak

Az ORION komposztáló trágyát állít elő növények számára

Az így kapott folyadék vízzel hígítható és növényöntözőként használható.Az erjedés befejeződése és az összes folyadék kiszivattyúzása után az ORION komposztáló tartalma kültéri komposztba önthető, vagy eltemethető a kertben, és befedhető földdel. Alternatív megoldásként a biohulladék gyűjtésére szolgáló tartályba is bedobható.

ORION Otthoni komposztáló UH 10l

Az ORION komposztáló egyszerű komposztálást tesz lehetővé

Az ORION komposztáló kiváló minőségű műanyagból készült és szilikon tömítéssel van ellátva. Űrtartalma 10 l, aminek köszönhetően nagy mennyiségű BIO-maradékot képes tárolni. Praktikus csuklós fogantyúkkal van felszerelve, amelyek kényelmes szállítást biztosítanak. A zárófedélnek köszönhetően tárolhatod például a konyhában a mosogató alatt. A csomag tartalmaz még egy spatulát, egy csészét folyadékhoz és egy szűrőt. Az ORION komposztáló egyszerű komposztálást tesz lehetővé.

ORION Otthoni komposztáló UH 10l

Térfogata:
10 l
Méretek:
30 x 23 x 23 cm

Paraméterek

Méretek és tömeg

Szélesség 23 cm
Magasság 30 cm
Mélység 23 cm
Tömeg 1,05 kg

Tulajdonságok

Anyag Műanyag
Űrtartalom 10 l

Szín

Szín Fehér, Szürke
Kód:  ORIkmp50
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  390127

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20