Oldal frissítése

Oregon Akkumulátoros lombfúvó BL300

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Oregon Akkumulátoros lombfúvó BL300

Ősz van és lehullottak a levelek? Hideg van és havas az idő? Itt a tavasz, és készülsz a kert, a veranda, az ereszcsatorna vagy a garázs tisztítására? Az OREGON BL300 akkumulátoros lombfúvó ideális segítőd lesz. Ez a nagy teljesítményű és hatékony lombfúvó innovatív szénkefementes ventilátormotor-technológiával rendelkezik a nagyobb teljesítmény és a hosszabb motor élettartam érdekében. A különbözően állítható fúvási sebességeket a kezelendő tevékenységhez igazíthatod. A turbó gomb lehetővé teszi, hogy a lehető legmagasabb szintre emeld ateljesítményt. Alacsony tömegének, kiváló ergonómiájának és a hátpántnak köszönhetően az OREGON BL300 még az igényes és hosszú munkafeladatok során is kényelmesen kezelhető.

Az OREGON BL300 akkumulátoros lombfúvó legfontosabb jellemzői

  • A lombfúvó ovális kialakítása nagyobb alapterület kezelését teszi lehetővé
  • Az fúvás intenzitás kiválasztásával és a turbó gombbal az OREGON BL300 igényeidhez igazítható
  • Az innovatív szénkefementes kialakításnak köszönhetően a motor nagyobb teljesítményt, nagyobb hatékonyságot és hosszabb élettartamot biztosít
  • A könnyű tömeg, a nagyszerű ergonómia, a hátpánt és a csendes működés biztosítja, hogy a készülék legigényesebb feladatot is elvégezze
  • Az OREGON BL300 akár 90 percig is működhet egyetlen feltöltéssel, alacsony teljesítményen
  • A lítium-ion akkumulátorral garantált a nagy teljesítmény és az állandó áramellátás

Csendes, mégis nagy teljesítményű OREGON BL300 lombfúvó

Az OREGON BL300 egy innovatív lombfúvó, amely a nagy teljesítményre és a kényelmes működésre összpontosít. A hosszú élettartamot a szénkefementes motor biztosítja, míg a lítium-ion akkumulátor a kitartásért felel, amely akár 90 perces működést tesz lehetővé egyetlen feltöltéssel, alacsony teljesítmény mellett. Az akkumulátorral együtt az OREGON BL300 mindössze 3,8 kg tömeggel büszkélkedik. A munka közbeni kényelem z egyedülálló ergonomikus kialakításnak és a könnyen felakasztható pántoknak köszönhetően garantált. A lombfúvó zajszintje nem haladja meg a 65 dB-t (turbó üzemmódban 84dB), amelyet különösen a szomszédok fognak értékelni. A csomag túlfeszültség- és túlmelegedés elleni védelemmel ellátott lítium-ion akkumulátort és töltőt tartalmaz.

Fúvási sebesség:

168 km/h sebesség 670 m3 mellett, teljes kapacitással

212 km/h sebesség 841 m3 mellett, teljes kapacitással


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország

Tulajdonságok

Légáramlás 841 m3/h
Meghajtás Akkumulátoros
Tömeg 3,8 kg

Funkciók

Funkciók Fúvó funkcióval

Típus

Típus Lombszívó, lombfúvó

Tulajdonságok

Fújás sebessége 212 km/h
Akkumulátor igen
Légáramlás 841 m3/h
Kód:  SCB170anad
Termékszám:  SCB170anad

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10