Oldal frissítése

Narex Fejsze, kicsi

45 690 Ft

Narex Fejsze, kicsi

Egy eszközre van szükséged, ami megkönnyíti a fával való munkát? A kiegyensúlyozott Narex Bystřice ács fejsze építkezésekre és ácsmunkákra ideális választás. Azok számára kulcsfontosságú, akik az épületek és bútorok, valamint fa szerkezetek készítésében járatosak. 29 cm hosszúságának hála a túlméretezett rönkök hasítására specializálták. A célszerű Narex Bystřice fejszének hála a munkafolyamat sokkal egyszerűbb lesz.

Fejsze Narex Fejsze, kicsi ...

A minőségi Narex Fejsze, kicsi fejsze fontosabb paraméterei

  • A sokoldalú Narex Bystřice fejsze multifunkcionális eszköz, amely számos módon felhasználható
  • Ez az ács fejsze nagyszerű eszköz lesz mindenféle építkezésen és ácsmunkánál
  • A hosszúsága: 29 cm
  • A célszerű Narex Bystřice fejsze egyedi gyártású, kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül
  • A fejsze markolata természetes fából készült

A minőségi penge segítségével ez a fejsze kiválóan alkalmas a nehéz faipari munkákhoz

A minőségi munkához elengedhetetlen a magas minőségű penge. A minőségi Narex Bystřice fejsze speciális rozsdamentes acélból készült. A rozsdamentes acél az egyik legkedveltebb anyag, mert nem oxidálódik könnyen. A pengét egyedülálló formában kovácsolják, ami védőpajzsot nyújt annak értékeihez. A könnyed kezelés, és a rönkből való egyszerű kihúzás pozitív tulajdonság.

Kiválóan passzol a kézbe

A strapabíró Narex Bystřice fejsze éveken keresztü szolgálni fog. A fejsze markolata fából készült, ami fenntartja a szilárdságát és a kiemelkedő tartósságát. A fa anyag rugalmassága hasznos lesz a munka során.

Paraméterek

Típus

Típus Ács

Hossz

Teljes hossz 29 cm

Tulajdonságok

Nyél anyaga Fa
Fej anyaga Rozsdamentes acél
Kód:  NARtes01
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  890950

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20