Oldal frissítése

Narex EBU 15-16 CA, 1600W

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Narex EBU 15-16 CA, 1600W

Az 1600 W bemeneti teljesítményű Narex EBU 15-16 CA sarokcsiszolót biztosan sokféleképpen tudod majd használni. Erős, hosszú élettartamú motorral rendelkezik, amely garantálja a megfelelő teljesítményt. A sebességtartó automatika lehetővé teszi, hogy a fordulatszámot állandó szinten tartsa, és így a teljesítményt igazán hatékonyan növelje. A csiszoló párnázott SOFTGRIP fogantyúval és automatikus kiegyensúlyozó egységgel is rendelkezik, amely jelentősen csökkenti a káros rezgéseket. Ezek a funkciók nagyon egyszerűvé és kényelmessé teszik a munkát. Szeretnéd saját szemeddel látni?

Főbb jellemzők

  • Kiváló minőségű sarokcsiszoló számos használati lehetőséggel
  • Erőteljes motor hosszú élettartammal
  • Sebességtartó automatika az állandó sebességszint fenntartásához
  • Orsó reteszelés
  • Kiegészítő SOFTGRIP fogantyú és automatikus kiegyensúlyozó egység a káros rezgések csökkentésére
  • További biztonsági funkciók

Egy biztonságos sarokcsiszoló

A digitális elektronika jelenléte többféle biztonsági funkciót biztosít. A hő- és áramvédelem megvédi a motort a túlmelegedéstől, illetve a túláramtól, pl. leégés ellen. Az indítóáram korlátozása pedig finoman hozza fel a sarokcsiszolót az üzemi fordulatszámra, ami szintén nagyon fontos. Ezenkívül az újraaktiválás elleni védelem a véletlen leállás esetén biztonságosabbá teszi a felhasználókat. Ez tehát nemcsak minőségi, hanem biztonságos eszköz is. 


Paraméterek

Energiafelhasználás

Teljesítményfelvétel 1 600 W

Tömeg

Tömeg 3,2 kg

Tárcsa átmérője

Tárcsaátmérő 150 mm
Kód:  NAR013h
Termékszám:  7884653

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20