Oldal frissítése

Nachtmann SLICE 28 cm-es váza

Nachtmann SLICE 28 cm-es váza

A német Nachtmann márka imponáló és modern Slice kristályvázája már első pillantásra az időtlen luxus design érzetét kelti. A váza és az egész, 2009-ben forgalomba került Slice kollekció tervezője az ígéretes amerikai designer, Viktoriya Braginsky. A sorozat tervezőjét a csillogó és izgalmas nagyváros, New York, vagyis a Big Apple inspirálta. Így született meg ez a modern kollekció, amelyet spirál formában elhelyezkedő, mélyen bevágott rétegek díszítenek. Az egyedi végeredmény igen gyorsan rajongókat szerzett a tervezőnek, és kiváltotta sokak csodálatát, elismerését.

A Slice kristályváza főbb jellemzői

  • Modern és eredeti kristályváza, amelynek tervezését New York, a Big Apple inspirálta
  • A Slice váza vonzó megjelenését a spirál formában elhelyezkedő mély bevágásoknak köszönheti
  • Magassága 28 cm, teteje kiszélesedik, látványos virágelrendezést tesz lehetővé
  • Mosogatógépben elmosható
  • Megnövelt törésállóság
  • Környezetbarát

A különleges vázát a Big Apple inspirálta

A luxus Slice kristályváza a 2008-as Nachtmann NEXTGEN versenyen feltűnt Slice kollekció darabja. A versenyt kiíró német márka a New York-i Parsons New School of Design művészeti akadémiával együttműködve keresett fiatal, tehetséges tervezőket. A sikeres Slice kollekciót az amerikai Viktoriya Braginsky tervezte, aki sok rajongót szerzett a kollekció 2009-es forgalomba kerülésével.

Magassága:
28 cm

Legszélesebb pontján átmérője:
17,6 cm

Kód:  NACHVA288
Termékszám:  83739

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20