Oldal frissítése

MSPA Masszázsmedence MSPA Otium M-OT061

Kiegészítők a termékhez

MSPA Masszázsmedence MSPA Otium M-OT061

Az MSPA Otium M-OT061 felfújható pezsgőfürdő remekül mutat majd a kertedben vagy a teraszodon. 6 fő részére tervezték, ennyien fogjátok tudni egyszerre élvezni ezt a csodálatos terméket. Az élményt 125 légfúvóka biztosítja, amelyek nagyszerű masszázs-élményt garantálnak. A légfúvóka-rendszer több ezer légbuborékkal tölti fel az örvényt,  az egyenletesen elhelyezettlégfúvókák pedig a buborékokat az örvény közepe felé terelik. Ezenkívül afürdőkád 6 hidromasszázs fúvókával is rendelkezik, amelyek állítható irányú és nyomásszintű masszázst kínálnak. A pezsgőfürdő prémium minőségű RhinoTech PVC-ből készült, smi lehetővé teszi a víz felmelegítését 40°C-ig, óránként 1,5-2°C-os fűtésisebességgel. A pezsgőfürdő ANTI-ICING rendszerrel van felszerelve, amely ellenőrzi a vízhőmérsékletet. Ha a víz hőmérséklete 1 °C alá csökken, a fűtés automatikusan bekapcsol, amíg a hőmérséklet 3 °C-ra nem emelkedik. Ez megakadályozza a víz befagyását, ésmegvédi a keringtető rendszert, a szivattyút és a csöveket a károsodástól.

Az MSPA Otium M-OT061 pezsgőfürdő legfontosabb jellemzői

  • Felfújható pezsgőfürdő 6 fő részére
  • 125 légfúvóka
  • 6 hidromasszázs fúvóka, amelyek állítható irányú és nyomású masszázst nyújtanak
  • Prémium RhinoTech PVC-ből készült
  • Az MSPA Otium M-OT061 a vízmelegítést 40 °C-ig teszi lehetővé
  • Az ANTI-ICING rendszer figyeli a vízhőmérsékletet
  • Sterilizáló kamra UV LED lámpával védi a vizet a pezsgőfürdőben
  • A lámpa 4 óra alatt a baktériumok akár 52%-át is elpusztítja.
  • A hatékony SMART szűrőrendszer figyelmeztet, ha a patron cserére vagy tisztításra szorul
  • Az intelligens időzítő lehetővé teszi, hogy beállítsd, mikor kezdjen el melegíteni a pezsgőfürdő.
  • A belső fólia alja megakadályozza a csúszást a pezsgőfürdőbe való be- illetve kilépéskor
  • A beépített ózongenerátor megbízhatóan elpusztítja a baktériumokat, vírusokat és mikrobákat
  • Az MSPA Otium M-OT061 pezsgőfürdő egy gombnyomásra igen gyorsan felfújódik
  • Szín: szürkéskék

Az MSPA Otium M-OT061 magától is elkezd melegedni

A vezérlőegység belsejében beépített sterilizáló kamra található UV LED lámpával, amely védi a pezsgőfürdőben lévő vizet. A lámpa 4 óra alatt a baktériumok akár 52%-át is elpusztíthatja. Mivel a szivattyú belsejébe van bezárva, nem kell aggódnod, hogy károsítja a szemed vagy a bőröd. A hatékony SMART szűrőrendszer figyelmeztet, ha a patron cseréjére vagy tisztítására van szükség, míg az intelligens időzítő lehetővé teszi, hogy beállítsd, mikor kezdjen el fűteni az MSPA Otium M-OT061 pezsgőfürdő.Belső fóliája antibakteriális hatású anyagból készült, amely 99%-kal csökkenti a baktériumok szaporodását. A kifejezetten csendes motor és az általános csendes működés is megelégedésedre szolgál majd.

Az MSPA Otium M-OT061 pezsgőfürdőt egy ózongenerátor tartja kiváló állapotban

A pezsgőfürdő belső fóliájának alján szabályos távolságban kiemelkedések helyezkednek el, melyek súrlódás biztosításával megakadályozzák a csúszást a pezsgőfürdőbe való belépéskor illetve kilépéskor. A pezsgőfürdő ózongenerátorral is fel van szerelve, amely tökéletes állapotban tartja. Az ózon megbízhatóan elpusztítja a baktériumokat, a vírusokat és a mikrobákat, ugyanakkor segít a zavaros vizet kristálytisztává varázsolni. A pezsgőfürdő egyik legfőbb pozitívuma a nagyon gyors felfújás, amely csakegy gombnyomás. Teljesen magától fújódik fel, amint az optimális nyomás rendelkezésre áll. Az MSPA Otium M-OT061 felfújható pezsgőfürdővel csodálatos pezsgőfürdő birtokába kerülhetsz.

Térfogat: 
930 l

Méretek: 
185 × 185 × 68 cm


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Méretek

Hosszúság 1,85 m
Szélesség 1,85 m

Szűrés

Szűrő Szűrőszivattyú

Térfogat

Térfogat 930 l

Típus

Típus Felfújható

Design

Alak Négyzet

Felszerelés

Felszerelés Cső, Ponyva, Alátét
Kód:  MRMV18096
Termékszám:  11400259

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20