Oldal frissítése

METYLAN Normal 125 g

4,9 7 értékelés
2 690 Ft

METYLAN Normal 125 g

A falak modern tapétával történő megszépítésén gondolkodsz, de attól tartasz, hogy nem fogod tudni felragasztani? Ne aggódj emiatt, a speciális METYLAN folyékony ragasztóval pofonegyszerű dolgozni. A ragasztót kifejezetten tapétákhoz ajánlják, függetlenül attól, hogy papír, vinyl, vlies vagy strukturált tapétáról van-e szó. A folyékony koncentrált ragasztó elkészítése két percet vesz igénybe és közvetlenül felvihető a falra vagy a tapétára. A ragasztó nagy tapadási szilárdsággal rendelkezik és tökéletes tapadást biztosít. Lehetővé teszi a tapéta könnyű görgetését, így egyszerűvé válik a minta tökéletes összekapcsolása. A csomag 125 g METYLAN folyadékot tartalmaz.

A METYLAN Liquid ragasztó legfontosabb tulajdonságai, 125 g

  • METYLAN Liquid speciális tapétaragasztó 
  • Mindenféle tapétához alkalmazható
  • Használatra kész mindössze két perc alatt
  • Nagyon egyszerű előkészítés
  • Magas ragasztószilárdság
  • Tökéletes tapadás
  • Magas nedvességállóság
  • A csomag 125 g METYLAN ragasztót tartalmaz

Használati útmutató:
Öntsd a palack teljes tartalmát a vízbe és keverd el gyorsan 30 másodpercen keresztül. Egy perc elteltével keverd át újra, majd két perc után ismételd meg. Ezután a ragasztó készen áll a használatra. Ne adj hozzá több vizet, mint amennyit a csomagoláson ajánlanak.


Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Jellemzők

Használat Tapéták
Típus Speciális
Kötés típusa Merev
Kód:  DOMA959
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4015000095273

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05