Oldal frissítése

METYLAN Liquid 500 g

5 1 értékelés
4 390 Ft

METYLAN Liquid 500 g

Gondolod, hogy szépítené a falat modern háttérképekkel, de attól tart, hogy nem fogja tudni ragasztani őket? Ne aggódjon, a speciális METYLAN folyékony ragasztóval elkészíthet egy verset. A ragasztót közvetlenül háttérképekhez szánják, függetlenül attól, hogy papír, vinil, nem szőtt vagy strukturált tapéta tapéta-e . A folyékony koncentrált ragasztó elkészítése 2 percet vesz igénybe és közvetlenül felviheti a falra vagy a háttérképre. A ragasztó nagy tapadási szilárdsággal és tökéletes tapadással rendelkezik. Lehetővé teszi a háttérkép könnyű görgetését, amely lehetővé teszi a minta tökéletes összekapcsolását. A csomag 500 g METYLAN folyadékot tartalmaz.

A METYLAN Liquid legfontosabb tulajdonságai 500 g

  • Speciális tapétaragasztó METYLAN Liquid
  • Mindenféle háttérképhez
  • Használatra kész 2 perc alatt
  • Nagyon egyszerű előkészítés
  • Magas ragasztószilárdság
  • Tökéletes fogás
  • Magas nedvességállóság
  • A csomag 500 g METYLAN ragasztót tartalmaz

Használati útmutató:
Öntsük a palack teljes tartalmát a vízbe és keverjük gyorsan 30 másodpercig. Egy perc elteltével keverjük újra, majd 2 perc után ismételjük meg. A paszta készen áll a használatra. Ne adjon hozzá több vizet, mint a csomagoláson szerepel.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Jellemzők

Űrtartalom 0,5 l
Használat Tapéták
Típus Speciális
Kötés típusa Merev
Kód:  DOMA960
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9000100687812

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10