Oldal frissítése

Matrac TARTEA T3 90 × 200 roll

5 2 értékelés
67 190 Ft

Matrac TARTEA T3 90 × 200 roll

Ha reggel kipihenten és erőtől duzzadva akarsz ébredni, be kell szerezned egy minőségi matracot. Ezért nagy figyelmet kell fordítani a kiválasztására. Az elsőrangú MATERASSO matrac minőségi és zavartalan pihenést nyújt. A habszivacs matracok közé tartozik, úgyhogy azoknak is alkalmas, akik éjszaka sokat forgolódnak. Nagysága 90 × 200 cm, miközben 20 cm vastag, úgyhogy elég nagy hellyel rendelkezik ahhoz, hogy jól kipihend magad. A keménységet figyelembe véve a matrac közepesen kemény megjelölést érdemelt ki. Tökéletesen megfelel mindenkinek, aki megfelelő támaszt keres a gerincének, aludjon bármilyen testhelyzetben.

Matrac Matrac TARTEA T3 90 × 200 roll ...

A remek Matrac TARTEA T3 90 × 200 roll matrac fontos funkciói

  • Az elsőrangú MATERASSO matrac javítja az alvásod minőségét
  • Mérete 90 × 200 cm, ugyanakkor 20 cm vastag
  • A matrac közepesen kemény megjelölést szerzett
  • Megadja a gerincednek a szükséges támaszt, aludj bármilyen testhelyzetben
  • A matrac gyártását minőségi anyag szolgálta, amely a nagyszerű habszivacs és HR habszivacs, a huzat gyártásához kiválasztott anyag pedig az első osztályú poliészter
  • Előny a mosható huzat
  • Az ortopéd matracok közé tartozik, és tökéletes támaszt nyújt a testnek
  • A testedre összesen három ortopéd zóna hat
  • Megfelel az egészségügyi matracokkal szemben támasztott legszigorúbb feltételeknek
  • A matrac mindkét oldala nagyszerű tulajdonságokat kínál
  • A masszírozó felületnek köszönhetően kellemesen masszíroz alvás közben
  • Allergiásoknak alkalmas
  • A kitűnő MATERASSO matrac terhelhetősége 125 kg

Az elsőrangú MATERASSO matrac anyagai a rövidebb alvást is minőségivé teszik

Az ágyban töltött idő hossza gyakorta nem felel meg az alvás minőségének. Kényeztesd magad elég pihenéssel az elsőrangú MATERASSO matrac által. A matrac elkészítéséhez minőségi anyagot választottak, amely nem más, mint a népszerű habszivacs és HR habszivacs, a huzat elkészítéséhez felhasznált anyag pedig a kellemes poliészter. A huzatot tökéletesen tisztán tarthatod, mivel le lehet venni és ki lehet mosni. Az ortopéd matracok közé tartozik, és tökéletes támaszt nyújt a testnek és a gerincnek. A testedre kifejtett tökéletes hatásért összesen három, eltérő keménységű ortopéd zóna található rajta. Számíthatsz rá, hogy ez a változat teljesíti az egészségügyi matracokkal szemben támasztott legszigorúbb elvárásokat. A matrac mindkét oldalát lehet használni. Idővel megállapítod, melyik oldalt szereted meg jobban. Hosszabb ideig használhatod a matracot, ha cserélgeted az oldalakat. A masszírozó felületnek köszönhetően alvás közben finoman masszírozza a testet. Kidolgozásának és csodálatos tulajdonságainak köszönhetően a matrac allergiásoknak is alkalmas. A remek MATERASSO matrac teherbírása 125 kg.

Paraméterek

Méretek

Méret 90 × 200 cm
Szélesség 90 cm
Hossz 200 cm
Magasság 20 cm

Tulajdonságok

Anyag HR habszivacs
Bevonat anyaga Poliészter
Sűrűség közepesen kemény
Ortopédikus zónák száma 3
Terhelhetőség 125 kg

Egyéb tulajdonságok

Alkalmas Allergiásoknak
Tulajdonságok Ortopédiai, Mosható huzat, Kétoldalas, Egészségügyi
Profilozott Masszázsprofillal
Kód:  Mater14
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8586020356850

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05