Oldal frissítése

M.A.T. Takaróponyva 15 kg-os gázpalackra, átm. 32x60 cm

870 Ft

M.A.T. Takaróponyva 15 kg-os gázpalackra, átm. 32x60 cm

Szeretsz grillezni, de nem szívesen tisztítod le a szennyeződéseket a fedetlen grillről? Segítségül ajánljuk, hogy vásárold meg a hosszú élettartamú M.A.T. group grill takarót. Nem csak a por, a pollen, a levelek és a madárürülékkel szemben lesz védett a grilled, hanem az időjárás szeszélyei ellen is, tavasztól a téli időszakig. Polietilén anyagból készült . A ponyva könnyű súlya ellenére jelentős tartóssággal és szilárdsággal rendelkezik. Ha letakarod, a grilled hosszabb ideig marad tiszta és működőképes. A dekoratív megjelenést kiegészíti az előnyös zöld szín. A praktikus M.A.T. group grill takaróponyva méretei 32 × 60 cm (ma×szé). A ponyvát akár egész évben használhatod. Ha a grillt tartósan a szabadban hagyod, akkor az időjárási elemeknek való kitettség sem tesz kárt benne. Ha a grillt a pincében vagy a garázsban téliesíted, a takaróponyva útját állja a pornak és más szennyeződéseknek.

A kiváló M.A.T. Takaróponyva 15 kg-os gázpalackra, átm. 32x60 cm alapvető paraméterei

  • Az időjárásálló M.A.T. group grill takaróponyva megvédi a grillt a portól és egyéb szennyeződésektől
  • Polietilén anyagot választottak az előállításhoz
  • Előnyös zöld kivitel
  • A grill takaróponyva mérete: 32 × 60 cm (ma×szé)
  • A kimagasló minőségű és vízálló anyagból készült M.A.T. group grill ponyva biztosítja, hogy a grill hosszabb ideig működhessen
  • Óvja a grillt az UV-sugárzástól

Egy grillponyva segítségével a grill tisztítása sokkal könnyebb lesz, nem csak a téli időszak után

A grilled rendkívüli finomságokat adhat neked. Cserébe te is gondoskodhatsz róla. A kimagasló minőségű és vízálló M.A.T. group grill ponyva használatával a grill tovább marad működőképes. Véd a por, a pollen, a csapadék és az UV-sugárzás ellen. A grilltakaró kezelése nagyon egyszerű, könnyű fel- és lehúzni. A tartós anyagból készült M.A.T. group grill takaróponyvával a téli időszak után könnyedén megtisztíthatod a grillt és azonnal sütheted is az ízletes húsokat.

Grillmárkák:

M,A,T,

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Vízhatlan, Ellenáll az UV sugárzásnak
Anyag Polietilén

Kompatibilitás

Márka M.A.T.

Méret & súly

Szélesség 60 cm
Magasság 32 cm

Szín

Szín Zöld
Kód:  MTGV2127
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  791827

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15