Oldal frissítése

MARIMEX Orlando 3,66x1,07 kiegészítők nélkül

4,4 5 értékelés
124 490 Ft

MARIMEX Orlando 3,66x1,07 kiegészítők nélkül

Élvezz egy pihentető nyarat a Marimex Orlando köralakú medencével, amely a fürdőzés hamisítatlan élményét nyújtja! A medence legfőbb előnye a szilárd, tartós szerkezet és a galvanizált medencefal. A medence könnyen felállítható és 120 perccel a kibontás után használatra kész! Ezen túlmenően a medence ellenáll minden időjárási viszontagságnak, így nem kell télen szétszedned, mindössze figyelj oda rá, ha kültéren használod.

Legfontosabb jellemzők

  • A tágas medence remek partner a forró nyári napokon
  • Stabil és erős konstrukció, horganyzott medencefal
  • Egyszerű összeszerelésének köszönhetően 120 perccel a kicsomagolás után használatra kész
  • Egész évben használható, így télen sem kell szétszedni
  • Háromrétegű laminált fólia erősített poliészterrel
  • Méretek: 3,66 x 1,07 m
  • Űrtartalom: 15 m3
  • Víz mélység: 0,92 m

Nem kell telente szétszedned és kitakarítanod

Élvezd a nyarat a Marimex nagy alapterületű felállítható medencéjével. Összeszerelése rendkívül egyszer: csak készítszd elő a helyet, bontsd ki a medencét és kövesd az összeszerelési utasításokat.Élvezze a nyarat egy kerek föld feletti medence MARIMEX mely egy nagy fürdő területet. Összeszerelése rendkívül egyszerű. Csak helyet készítsen mat, bontsa ki a medence és épít utasításokat. Mivel a medence fala korróziógátló kezelést kapott acéllemezből készült, a filmréteg pedig szívós, masszív anyagból van, a medence egész télen használható. Így nem kell telente szétszerelned és kitisztítanod a medencét.

Tartsa a víz tiszta

A medencét egy háromrétegű, laminált, poliészterrel megerősítétt filmréteg borítja. A padló és a falak vastagsága 0,225 mm. A minőségi kivitelezéssel együtt ez biztosítja a hosszú élettartamot. A medencére homok- és részecskeszűrőt lehet csatlakoztatni. Erre a célra szolgálnak a 32mm-es átmérőjű tömlőnyílások a medence falán.

Paraméterek

Szín

Szín Kék, Szürke

Típus

Medence típusa Önhordó
Kivitel Acél fallal

Tulajdonságok

Forma Kör
Használat Szezonális
Vízmélység 0,92 m
Szín Szürke

Méretek

Átmérő 3,66 m
Magasság 1,07 m

Űrtartalom

Űrtartalom 10 100 l

Szűrés

Szűrő Szűrő nélkül
Kód:  MARBA011
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  10340194

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15