Oldal frissítése

MARIMEX Orlando 3,66x0,91

4,2 5 értékelés
98 190 Ft

MARIMEX Orlando 3,66x0,91

Élvezze a pihentető nyarat a Marimex Orlando köralakú medencében, melyben nagyszerű élmény az úszás. Legnagyobb előnye a szilárd felépítés és a galvanizált medencefalak.  A medence könnyen összeszerelhető, a kicsomagolástól számított 120 percen belül már lehet is használni. Továbbá bármilyen időjárást túlél, így nem kell szétszerelni és kitakarítani télen, helyette nyugodtan kint lehet hagyni a kertben.

Legfontosabb jellemzők

  • A forró nyári napokon a tágas Orlando medence jó partner a lehűlésre
  • Szilárd és stabil felépítéssel és galvanizált medencefalakkal rendelkezik
  • A kicsomagolás és a könnyű összeszerelés után csupán 120 perc mire a medence megtelik
  • Egész éves használatra lett tervezve, így télen sem kell szétszedni és kitakarítani
  • A háromrétegű laminált fólia poliészterrel van megerősítve
  • Méretek: 3,66 x 0,91 m
  • Űrtartalom: 8 m3
  • Víz mélysége: 0,8 m

Nem kell szétszerelni és kitakarítani télen se

Élvezze a nyarat a Marimex föld feletti, köralakú medencében mely hatalmas területet biztosít a fürdőzésre. Könnyű összeszerelni. Annyi a teendője, hogy előkészít egy helyet, kicsomagolja a medencét és az utasításoknak megfelelően összeszereli. Az egész éves használhatóság érdekében a medence falai acéllapokból készültek, melynek korróziógátló hatása van, míg a fólia ellenál akár a jégnek is. Ezáltal nem szükséges szétszerelni és kitakarítani a nyári szezon után, hanem télen is nyugodtan felállítva maradhat.

Tartsa tisztán a vizet

A medence háromrétegű laminált fóliával rendelkezik mely egy poliészter anyaggal van megerősítve. A padló és a fal vastagsága 0.225 méter. A hosszú élettartamot a kiváló minőségű kivitelezés és a megfelelő karbantartás biztosítja. A medencéhez papír- vagy homokszűrős vízforgatót is csatlakoztathatunk a falon keresztül egy Olympic szkimmer és egy 32 mm átmérőjű tömlő segítségével.

Paraméterek

Szín

Szín Kék

Típus

Medence típusa Önhordó
Kivitel Acél fallal

Tulajdonságok

Forma Kör
Használat Egész évben viselhető
Vízmélység 0,8 m
Szín Kék

Méretek

Átmérő 3,66 m
Magasság 0,91 m

Űrtartalom

Űrtartalom 8 000 l

Szűrés

Szűrő Szűrő nélkül
Kód:  MARBA010
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  10300007

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15