Oldal frissítése

MARIMEX Florida CIHLA 3.66x0.99m tartozékok nélkül

4,8 17 értékelés
Szuper ár
81 790 Ft

MARIMEX Florida CIHLA 3.66x0.99m tartozékok nélkül

A MARIMEX Florida CIHLA kiváló felfrissülést kínál a forró nyári napokon. A kör alakú medence elegendő szélességet biztos, így az egész család kényelmesen felfrissülhet benne. A föld feletti medencét nagyon stabil acélszerkezet és könnyű üzembe helyezés jellemzi. Csak annyit kell tenned, hogy előkészítesz egy helyet a medence számára, bontsd ki a szőnyeget, csomagold ki a medencét, és szereld össze a tartószerkezetet amelyre a medencefólia kerül felhelyezésre. A medence felállítása maximum 30 percet vesz igénybe, ezután vízzel töltheted fel. A medence 3 rétegű laminált fóliával rendelkezik, és poliészter anyaggal van erősítve. A kiváló minőségű kivitelezés zökkenőmentes felhasználást és nagyszerű felüdülést biztosít.

A tartozékok nélküli MARIMEX Florida CIHLA 3, 66 x 0,99 m-es medence főbb jellemzői

  • Földfelszín feletti kör alakú medence
  • Stabil acélszerkezet
  • Nagyon könnyen felállítható
  • 3 rétegű poliészterrel megerősített laminált fólia
  • MARIMEX Florida CIHLA patron- vagy homokszűrő csatlakoztatására alkalmas
  • Színe: tégla

Könnyű karbantartás

A MARIMEX medencét patronnal vagy homokszűrővel lehet összekötni, amelyhez 32 mm átmérőjű fali kivezetés áll rendelkezésre. A szezon után ajánlatos szárazon tisztítani, leöblíteni, és megszárítani  medencét. Élettartamának meghosszabbítása érdekében javasoljuk, hogy télen többször hajtogasd át, hogy elkerülje a fólia gyűrődését. A MARIMEX Florida CIHLA könnyű működést és tárolást, és mindenekelőtt nagyszerű nyári felüdülést kínál az egész család számára.

Méretek:
3,66 × 0,99 m


Paraméterek

Szín

Szín Téglapiros

Tulajdonságok

Forma Kör
Vízmélység 0,99 m

Méretek

Átmérő 3,66 m
Magasság 0,99 m

Űrtartalom

Űrtartalom 9 400 l

Szűrés

Szűrő Szűrő nélkül
Kód:  MARBA202C
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  10340243

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15