Oldal frissítése

MARIMEX Alkalita plus

5 4 értékelés
2 890 Ft

MARIMEX Alkalita plus

A MARIMEX Alkalita plus ideális azokba a medencékbe, ahol a pH-érték gyakran ingadozik. A por formájú készítmény a medencében lévő víz lúgosságának növelésére, és a pH-érték stabilizálására szolgál. Ha a teljes lúgosságot 80 és 120 ppm közötti tartományban tartod, akkor megakadályozod a pH-érték változását, ugyanakkor optimalizálod a többi medencetisztító termék hatását. A MARIMEX Alkalita plus élénkebbé és pezsgőbbé teszi a medencében lévő vizet.

A MARIMEX Alkalita plus medencetisztító legfontosabb jellemzői 

  • Medencetisztító por formában
  • A változó pH-értékű medencékhez tervezték
  • Növeli a medencében lévő víz lúgosságát
  • A MARIMEX Alkalita plus stabilizálja a pH-értéket
  • Optimalizálja az egyéb medencetisztító termékek hatását

Használat:
Mérd meg a medencében lévő víz teljes lúgosságát. Ha az érték kevesebb mint 80 ppm, akkor adj hozzá MARIMEX Alkalita plus készítményt. A lúgosság 10 ppm értékkel történő növeléséhez 18 g készítményt adj hozzá 1 m3 vízhez. A kimért pormennyiséget old fel néhány liter vízben, majd az oldatot öntsd bele a medencébe a víz beáramlásánál, valamint a szűrőberendezés működése közben. Egy lépésben ne növeld a lúgosságot 50 ppm-nél nagyobb mértékben.

Tömeg:
0,9 kg


Paraméterek

Tulajdonságok

Funkciók Flokkolt, Fényesítő
Rendeltetés Medence
Súly 0,9 kg

Forma és fajta

Forma Granulátum
Kód:  MARSA079
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  11313112

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10