Oldal frissítése

Makita HR2810T

112 190 Ft

Makita HR2810T

Akár a már meglévő profi műhelyedbe szeretnél egy új fúrót, akár csak otthonra kéne egy professzionális szerszám a Makita HR 2810T fúrókalapács már régóta népszerű választás. Ez a fúrókalapács 800 W teljesítményével kiválóan alkalmas fúrásra, kalapálásra és vésésre.

Nagyra fogod értékelni a teljesítményét a keményebb anyagok, például a panelek fúrásánál (aminél sok megerőltetést takaríthatsz meg), vagy a beton vésésénél, ahol a szerszám jól be tudja mutatni már tudja az erejét a 2,9 J energiájú ütésekkel és a 40 különböző vésési beállítással. Természetesen fúrhatsz vele fába, fémbe, műanyagba, stb. Az egyik nagy előnye, hogy a fúrót vagy vésőt szerszám nélkül ki tudod cserélni az SDS-Plus tokmányban az és a gyorscseretokmányos fúrófejben.

A kalapács üzemmód akár 4500 ütést kínál percenként. A kényelmesebb munkavégzés érdekében egy speciális rezgéselnyelő fogantyúval van a fúró felszerelve. Az intelligens elektronika, jobb és bal futás és az áramkorlátozó jelenléte természetes.

A kalapács tömege 3,6 kg, ami már olyan érzetet is kelt, hogy megfelelő eszközt vettél kézbe. A csomagban egy praktikus műanyag dobozban az egyéb kiegészítőknek is helye van. Ez tartalmazza a mélységmérőt, gyorscseretokmányt (fúrás), kulcsnélküli tokmány (SDS-Plus), és egy oldalsó fogantyút a kényelmes használathoz.

A fő előnyök

  • Makita márkájú, minőségi
  • Fúrás, kalapálás és vésés
  • Gyors kulcs nélküli csere × SDS-Plus
  • 40 különböző vésőbeállítás
  • Anti-vibrációs fogantyú
  • Tartós műanyag + tartozékok
 

Paraméterek

Típus

Típus Kombinált
Tápellátás Hálózati

Tulajdonságok és funkciók

Ütések száma/perc 4 500
Fordulatszám 1 100 ford/perc
Teljesítményfelvétel 800 W
Ütőerő 2,9 J
Befogás SDS Plus
Tulajdonságok Antivibrációs rendszer, Cserélhető rögzítés
Funkciók Kétirányú működés
Markolat jellemzői Csúszásgátlós

Csomagolás

Csomag része Bőrönd, Kiegészítő fogantyú, Mélységütköző, Tokmány

Méret & súly

Szélesség 89 mm
Magasság 225 mm
Mélység 339 mm
Tömeg 3,6 kg
Kód:  CIB104k
Jótállás: 24 hónap
Kiterjesztett garancia: +12 hónap
Termékszám:  HR2810T
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20