Oldal frissítése

MaceMaker Scout - Outdoor Camping Axe

14 190 Ft

MaceMaker Scout - Outdoor Camping Axe

Szükség van egy eszközre, amely a fával való munkádat könnyíti meg? A sokoldalú MaceMaker kemping fejsze minden vadonjáró számára kötelező felszerelés. Az övön vagy a hátizsákban való könnyű szállíthatóság a kompakt méretéből adódik. 29 cm hosszúsága miatt a túlméretezett rönkök hasítására lett optimalizálva. 770 g tömegének hála a lengése hatékony, így a legkeményebb fákhoz is kiválóan alkalmazható. A sokoldalú MaceMaker fejszének hála a munkavégzés sokkal kevésbé lesz megterhelő.

Fejsze MaceMaker Scout  - Outdoor Camping Axe ...

A megbízható MaceMaker Scout - Outdoor Camping Axe fejsze legfontosabb paraméterei

  • A praktikus MaceMaker fejsze a fafeldolgozók számára nélkülözhetetlen
  • Ez a kemping fejsze minden vadonjáró számára kötelező felszerelés
  • A teljes hossza: 29 cm
  • Tömege: 770 g
  • A megbízható MaceMaker fejsze kiemelkedően tartós, speciális szénacélból készült
  • A gyártó gondolt az ergonomikus tervezésre is
  • A fejsze nyele minőségi faragású
  • A fejsze felakasztásához használható a praktikus lyuk

A minőségi penge miatt a fejsze könnyedén megbirkózik a nehéz famegmunkálással is

A minőségi munkához elengedhetetlen a minőségi penge. A minőségi MaceMaker fejsze exkluzív szénacélból készült. A szénacél felkelti az érdeklődést a kiváló vágási tulajdonságai, könnyű megmunkálhatósága és élezhetősége miatt. Az előnye, hogy változatos formákra kovácsolható, ami sokrétű alkalmazást tesz lehetővé. A penge tartósságát és megbízhatóságát javítja ez a tulajdonság, míg a penge többi része megtartja integritását. A pengét egyedülálló formában kovácsolják, ami védőpajzsot nyújt annak értékeihez. Kétségtelenül elégedett leszel azzal, hogy a fejsze milyen könnyen eltávolítható a rönkből.

Simán kezelhető

A strapabíró MaceMaker fejsze éveken át szolgálni fog. A fejsze nyele fából készült, ami gondoskodik a szilárdságáról és a hosszú élettartamáról. A keményfa anyag rugalmassága hasznos lesz a munka során. Az ergonómiai szempontok is számítottak a gyártó számára, ami a kéznek kényelmet és alacsonyabb megterhelést nyújt a fejsze használata során. A fejsze rendelkezik egy lyukkal, amely lehetővé teszi a könnyű felakasztást, így mindig könnyen elérhető a műhelyedben.

Paraméterek

Típus

Típus Kemping

Hossz

Teljes hossz 29 cm

Tömeg

Teljes tömeg 770 g

Tulajdonságok

Nyél anyaga Fa
Fej anyaga Karbonacél
Nyél tulajdonságai Ergonomikusan kialakított, Akasztónyílással
Kód:  SPTmame018
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7685

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20