Oldal frissítése

MaceMaker Beaver - Outdoor Camping Axe

10 590 Ft

MaceMaker Beaver - Outdoor Camping Axe

Szeretnél egy olyan szerszámot, ami a famegmunkálást hatékonyabbá teszi? A célszerű MaceMaker kemping fejsze minden olyan személy számára alapvető felszerelés, aki szabadtéri kalandokat tervez. Kompakt méretével ideális választás a hátizsákba vagy az övre. 42 cm hosszúságának köszönhetően főként túlméretezett rönkök hasítására lett kialakítva. 940 g tömegének hála a lengése hatékony, így a legkeményebb fákhoz is kiválóan alkalmazható. A megbízható MaceMaker fejszének hála a munka jelentősen könnyebben végezhető el.

Fejsze MaceMaker Beaver - Outdoor Camping Axe ...

A strapabíró MaceMaker Beaver - Outdoor Camping Axe fejsze fontosabb paraméterei

  • A hatékony MaceMaker fejsze egy sokféleképpen alkalmazható multifunkcionális eszköz
  • Ez a kemping fejsze minden szabadtéri kalandra vállalkozó számára fontos tartozék
  • A hosszúsága: 42 cm
  • Tömege: 940 g
  • A strapabíró MaceMaker fejsze egyedi gyártású, kiváló minőségű szénacélból készül
  • A fejsze nyele természetes fa

A minőségi penge révén ez a fejsze hatékonyan veszi fel a harcot a nehéz famegmunkálás kihívásaival

A minőségi munkához elengedhetetlen a magas minőségű penge. Az éles MaceMaker fejsze első osztályú szénacélból készült. A szénacél sokak által kedvelt a kiváló vágási tulajdonságai, könnyű megmunkálhatósága és élezhetősége miatt. Ezt az acéltípust az teszi előnyössé, hogy sokféle formázási lehetőséget kínál. Ez a tulajdonság biztosítja a penge hosszú élettartamát és megbízhatóságát, míg a penge többi része fenntartja rugalmasságát. A pengét különleges formára kovácsolják, ami fenntartja annak hibátlan állapotát. Kétségtelenül elégedett leszel azzal, hogy a fejsze milyen könnyen eltávolítható a rönkből.

Egyszerűen kezelhető

A strapabíró MaceMaker fejsze hosszú távon kiváló szerszámod lesz. A fejsze nyele fából készült, ami megvédi a szilárdságát és a kiváló tartósságát. A fa nyél télen sem hűl ki, és nem csúszik az izzadt kézben.

Paraméterek

Típus

Típus Kemping

Hossz

Teljes hossz 42 cm

Tömeg

Teljes tömeg 940 g

Tulajdonságok

Nyél anyaga Fa
Fej anyaga Karbonacél
Kód:  SPTmame017
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7684

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15