Oldal frissítése

Lotus Grill speciális sütőzacskó, grillezéshez

4,0 2 értékelés
2 590 Ft

Lotus Grill speciális sütőzacskó, grillezéshez

 

A jó időben javában zajlik a grillszezon. Minden kertből áradnak a különböző finomságok illatai. Miért is tagadná meg magától a finom illatokhoz tartozó ínyencségeket? A Lotus Grill sütőzacskókkal tökéletes, lédús, finom ételeket, húsokat készíthet. Sokkal intenzívebb ízt kap, anélkül, hogy odaégetné.

Legfőbb jellemzők:

  • Zacskók méretei: 35 x 24 cm
  • A doboz 8 zacskót tartalmaz
  • Készítse el az ételt a saját levében
  • Kiváló grillezésre és sütőben való használatra is
  • Tisztán tartja a grillsütőt és a tűzhelyet

Kitűnő íz és illat

Az átlátszó sütőzacskóval, a fólia miatt, sokkal intenzívebb ízvilágnak lehetünk részesei. Alkalmas húsok, halak, zöldségek és még sajtok sütéséhez is. A Lotus Grill sütőzacskóban csak lédús étel készül, mivel a zacskó magában tartja a benne sülő hús, zöldség nedvét, így az a saját levében sül meg és nem ég oda, nem szárad ki. Mindezen felül nem kell használat után letisztítania a grillsütőt.

 
Kód:  LTGGR011
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  GB-AL-M

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15