Oldal frissítése

Lotus Grill LK-1000

5 5 értékelés
3 990 Ft

Lotus Grill LK-1000

A LotusGrill faszén 100%-ban természetes nyersanyagból készült, magas fűtőértékű és gyorsan felmelegíthető. Ezek együttesen garantálják, hogy a legjobb eredményeket éri majd el grillezés során. Egészséges, füstmentes és könnyű lesz a grillezés. Fő előnyei közé tartozik a gyors melegedés, a hosszú égési idő, illetve az alacsony fogyasztás.
A LotusGrill faszenet kemény bükkfából készítették, amely nagy fűtőértékkel rendelkezik - 6 grillezéshez 1 kg faszén is elegendő. A fabrikettek gyártásakor semmilyen vegyszert nem használtak fel. Nem tartalmaz továbbá port és egyéb szennyező anyagokat, amik a hagyományos faszén erős füstölését eredményezhetik.
A LotusGrill faszén megfelel a szigorú minőségi és ökológiai előírásoknak. A nyersanyag az FSC által hitelesített erdőkből származik, melyek a legmagasabb minőséget képviselik világszerte.
Műszaki adatok:
Típus:LotusGrill tartozékok: faszén
Anyaga:
100% -ban természetes bükkfa
Súlya:
1 kg

Kód:  JR101v
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  LK-1000

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15