Oldal frissítése

Knipex mini fogókulcs 150 mm

5 5 értékelés
20 990 Ft

Knipex mini fogókulcs 150 mm

A különleges KNIPEX 150 mm hosszú mini fogókulcs lényeges kiegészítője minden professzionális műhelynek. Természetesen megtalálja a helyét az otthoni szerszámkészletben is, attól függően hogy mit szoktál otthon szerelni. Mindenesetre, ez egy fogó és csavarkulcs egyetlen szerszámban. Használható egy egész csavarkulcskészlet helyett, legyen az metrikus vagy imperial mérető (inch).

Fogót jól dudod használni szinte minden tevékenységnél. A fogófelület sima, ezért még a krómozott felületeken is dolgozhatsz vele. Nagyon egyszerűen, egy gomb megnyomásával a kívánt méretre állítható a befogófej és a műanyag bevonatú markolatokkal biztonságos a munka. 

Fő előnyei

  • Két szerszám egyben
  • Helyettesítheti a teljes villáskulcskészletet
  • Egy gomb megnyomásával a kívánt méretre állítható
  • Ideális a krómozott felületekre
 
Kód:  KNP002a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  86 03 150
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10