Oldal frissítése

Klarstein Buffalo ezüst/fekete

4,2 17 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Klarstein Buffalo ezüst/fekete

A nyári hónapokon kívüli grillezés csupán álom és emlékeztető a napsütötte napokra? Változtasd meg álmod a nagy teljesítményű Klarstein Buffalo elektromos kontakt grill segítségével, amelyet vonzó ezüst-fekete kivitelezés jellemez. A kontakt grill készülék szálcsiszolt rozsdamentes acél anyaga elegáns, finom megjelenést biztosít, amely biztosan lenyűgöz majd. A grill a kontakt-panini- illetve az asztali grill egyedülálló kombinációja. Roston sült, lédús húsok, zöldségek, sajtok, panini olasz specialitások vagy sült kolbászok készíthetők a Klarstein grillel nagyon rövid idő alatt. A grill felületek tapadásmentes kerámia felülete biztosítja, hogy az ételek ne tapadjanak a sütőlapokhoz. A Buffalo Contact Grillhez használt modern anyagok jelentősen hozzájárulnak a készülék könnyű karbantartásához.

A Klarstein Buffalo kontakt grill főbb jellemzői

  • Nagy grillezési terület tapadásmentes Ceramic Coating kerámia bevonattal
  • Grillezés a Klarstein Buffalo Contact Grill nyitott grillterületén
  • Lecsukható grill fedél a gyors főzéshez
  • Forgó hőmérséklet-szabályozó gomb a Buffalo Grill egyszerű vezérléséhez valamint fényjelzés, ha a készülék készen áll a használatra
  • A fűtőelemek közvetlenül a grill lemezekbe vannak beépítve
  • Enyhén döntött grill a felesleges zsírok jobb elvezetéséhez
  • Kivehető zsír csepegtető tálca
  • Hőszigetelt fogantyú a Klarstein grill biztonságos kezeléséhez
  • Gumírozott lábak a nagyobb stabilitás érdekében

Prémium  ételek a Klarstein kontakt grillel 

A Klarstein Buffalo Contact Grill segítségével kétféle módon készíthetsz ételeket. Ha paninit, pirítóst, szaftos húst vagy zöldséget kívánsz sütni, miközben azok megőrzik aromájukat, akkor helyezd a nyers ételeket a grillre, és hajtsd le a grill tetejét. A grillezési folyamat során nem kell forgatnod az ételeket, így rekord idő alatt elkészülhetnek. Ha klasszikus nyitott grillezést szeretnél, vagy csupán még több helyet a grillezett finomságok számára, akkor nyisd ki a grill tetejét, és a készülék klasszikus asztali grillré válik. Helyezd el a grillezni kívánt ételeket a felületen, majd mindkét esetben állítsd be a kívánt hőmérsékletet a forgó gomb segítségével. Igazi első osztályú finomságokban lesz részed.

Grillezett ételek zsír nélkül

A Klarstein Buffalo elektromos kontakt grill egy levehető zsír tartállyal rendelkezik, amelybe a főzési folyamat során keletkező zsiradékok csepegnek. A grillezett ételeket így a felesleges zsír nélkül szolgálhatod fel. Ezzel az asztali grilltel készített ételek ízletesebbek és egészségesebbek lesznek.

A Klarstein kontakt grill egyszerű karbantartása

A Ceramic Coating tapadásmentes kerámia bevonat biztosítja, hogy az étel- illetve a zsír ne tapadjon a felületre. Grillezés után töröld le nedves ruhával vagy kendővel. A cserélhető zsírtartályt könnyen tisztíthatod hagyományos mosogatószerrel, de mosogatógépben is moshatod. A készülék testét alkotó anyag biztosan elnyeri tetszésed, hiszen a szálcsiszolt rozsdamentes acél könnyen tisztítható és higiénikus.


Paraméterek

Grill típusa

Működési elv Elektromos
Grill típusa Kontakt, Asztali

Anyag

Grillezőfelület anyaga Kerámia
Grill anyaga Acél

Grillfelület méretei

Grillfelület 726 cm2
Grillfelület szélessége 33 cm
Grillfelület mélysége 22 cm

Grill méretei

Grill magassága 13,5 cm
Grill szélessége 41,5 cm
Grill mélysége 35 cm

Tömeg

Súly 3,6 kg

Felszereltség

Felszereltség Tapadásmentes felület, Csepptálca, Hőszabályzás

Tulajdonságok

Tejlesítmény 2 000 W
Programok száma 1
Grillfelületek száma 2
Tápkábel hossza 1,2 m
Kód:  KLAKG590
Termékszám:  4060656151590
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10