Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Kärcher K 3 Car & Home

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kärcher K 3 Car & Home

A Kärcher K 3 Car & Home magasnyomású mosót kifejezetten otthoni és autóápolási feladatokra  fejlesztették ki. A 120 bar nyomással a mosó készen áll az ellenálló szennyeződések eltávolítására is. Kiválaszthatod azonban, hogy milyen intenzitást szeretnél használni. Számos tartozék kíméletes az autódhoz, és a 380 l / ó vízmennyiség elegendő a házad fürdőzéséhez is. A kompakt mérete szintén lenyűgöző. Maximális rugalmasságot és mobilitást kínál, és nagyon kényelmesen és helytakarékosan tárolható. Az ergonomikusan kialakított fogantyú hozzájárul a kényelmes használatához.

A Kärcher K 3  Car & Home magasnyomású tisztító készülék főbb jellemzői

  • Nagyon hatékony magasnyomású mosó
  • Kifejezetten otthoni és autóápolási feladatokhoz fejlesztették ki
  • A 120 bar nyomásnak köszönhetően eltávolítja a legkeményebb szennyeződéseket is
  • Lehetőséged van a  nyomás erősségének a beállítására
  • A maximális rugalmasság és mobilitás
  • Ergonomikusan kialakított fogantyú a kényelmes használathoz
  • Alkalmas mindenféle felületre
  • A Kärcher K 3 Car & Home nagyon gazdag felszerelésekben
  • Easy-click rendszer a kiegészítők tárolásához az eszközön
  • Színe: fekete és sárga

Tisztítja az autód, a kerted és a feljáród

Jobb nyomás, jobb teljesítmény, jobb vízáramlás. A Kärcher K 3 Car & Home ezt mind biztosítja. A speciális mosókefe ideális bármilyen belső térhez.  Sűrű habot fejleszt,  amellyel elbánik a szennyeződésekkel és azokat kompromisszumok nélkül elpusztítja. A nagynyomású mosó tisztítja autódat a szürke bevonatoktól, és néhány évvel megújítja azt. Ugyanilyen precíz eredménnyel  gondoskodik a felületekről a kertben vagy feljáródon. Könnyen elbánik bármilyen típusú felülettel.

Tökéletes felszerelés

A Kärcher K 3 ideális közepesen szennyezett területekre, valamint nagyobb területre kezdeti öblítéséhez. Gazdag felszereltségén kívül a mosóhoz kapsz egy pisztolyt, 6 m hosszú nagynyomású tömlővel, hosszabbítót, forgó fúvókát a még makacsabb szennyeződések eltávolításához, habfúvókát, felülettisztítót, mosókefét és megbízható vízszűrőt, amely megóvja a szivattyút a szennyeződésektől. Az Easy-click rendszernek köszönhetően egy kattintással az összes tartozékot közvetlenül a készülékhez csatolhatodA Kärcher K 3 Car & Home gondoskodik arról, hogy az autód és a házad területei teljesen  megtisztuljanak.

Méretei:
80,3 × 27,9 × 27,5 cm

Paraméterek

Tulajdonságok

Tömlő hossza 6 m
Áramlás 380 l/h
Nyomás 120 bar
Teljesítmény 1 600 W

Felszerelés

Felszerelés Mosószer tartály, Csempemosó kefe, Forgó fúvóka
Funkció Szívás
Szivattyú Műanyag

Meghajtás

Meghajtás Elektromos
Kód:  KASK027f
Termékszám:  1.601-822.0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05