Oldal frissítése

Kärcher K 2

5 2 értékelés
32 690 Ft

Kärcher K 2

Egy ronggyal biztos, hogy nem sok mindent tudsz megtisztítani.Ilyenkor fogod értékelni a vezető Kärcher cég magasnyomású mosóját.Nagyszerű segítség a kerekek tisztításához, könnyedén tisztítja a kerti bútorokat vagy a szerszámokat is.Azonban arra is használhatod, hogy megtisztítsd a járdát, hogy az megszabaduljon az évek során felgyülemlett szennyeződéstől. Egyszerűen megkönnyíti a munkád, és segít abban, hogy a nehezen tisztítható tárgyak ismét újszerűen nézzenek ki.

Legfontosabb jellemzők

  • Beépített szívómechanizmus a tisztítószerekhez
  • Karbantartásmentes háromdugattyús axiálszivattyú
  • Praktikus tárolás, kábelhoroggal együtt
  • Mobil a görgőknek köszönhetően

Praktikus felszerelés a tökéletes eredményekért

A lehető legjobb eredmény érdekében a csomagban a nagynyomású pisztollyal együtt egy forgó fúvókát is találsz.Ez kompromisszumok nélkül hat még a keményebb szennyeződésekre is.A könnyű hordozhatóság érdekében egy pár görgővel is rendelkezik, így nem kell aggódnod a fizikai igénybevétel miatt.A négyméteres tömlőjének köszönhetően nem kell sokat futkosnod sem vele, ami nagyon kényelmessé teszi.Ezt a tisztító eszközt mosószerrel kombinálva is használhatod, hogy tovább fokozd a hatását.

Minőség minden részletében

A Kärcher egy világszerte ismert tisztítási specialista, amely termékeiben a magas funkcionalitást, a minőséget és a felhasználóbarátságot ötvözi.Ez a magasnyomású mosó sem kivétel, így egy tisztán praktikus eszközre számíthatsz, amely segít az egyébként nehezebb munkák tökéletes és kényelmes elvégzésében.A hosszú élettartam érdekében vízszűrővel van felszerelve, amely felfogja a vízben lévő szennyeződések részecskéit, és így védi a szivattyút.

További információk:

Felszereltség:

  • Nagynyomású pisztoly
  • Standard gyorscsatlakozó
  • Egyszerű munkatartozék
  • Forgó fúvóka
  • 4 m VT tömlő
  • Beépített vízszűrő
  • Adapter A3/4" kerti tömlőhöz való csatlakozáshoz

Tömeg:
4,8 kg (tartozékok nélkül)

Méret:
78,2 × 24,2 × 28 cm

Maximális vízhőmérséklet:
40 °C


Paraméterek

Tulajdonságok

Tömlő hossza 4 m
Áramlás 360 l/h
Nyomás 110 bar
Teljesítmény 1 400 W
Típus Hordozható

Felszerelés

Felszerelés Forgó fúvóka
Funkció Nyomásszabályozás
Kód:  KACZ001c
Jótállás: 24 hónap
Élettartam: 1 hónap
Termékszám:  16732200
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10