Oldal frissítése

Kärcher K 2 Battery Set

4,5 2 értékelés
142 990 Ft

Kärcher K 2 Battery Set

Meg akarod tisztítania a házad vagy a nyaralód környezetét, a kerti bútorokat, a kerékpárokat vagy a szerszámokat, és nincs a közelben áramforrás? Akkor jól fog jönni a Kärcher K 2 Battery Set magasnyomású mosó. Az akkumulátoros magasnyomású mosónak köszönhetően nagyon rugalmas a tárgyak tisztítása. Három mód áll rendelkezésre: standard, boost és mosószeres üzemmód, amelyek lehetővé teszik a kiválasztott objektum igényeinek megfelelő mosást. Az innovatív Real Time Technology funkció használatával az akkumulátor LCD kijelzője bármikor megjelenítheti az akkumulátor töltöttségi szintjét. A Kärcher K 2 akkumulátoros mosót számos tartozékkal szállítják.

A Kärcher K 2 Battery Set magasnyomású mosó fő jellemzői

  • A Kärcher K 2 Battery Set magasnyomású mosó egyszerűen és tökéletesen megtisztítja a ház környékét és más tárgyakat
  • Villamos energia nélküli helyeken találja meg a felhasználását
  • Az akkumulátor LCD kijelzője bármikor megjeleníti a töltöttségi szintjét
  • A magasnyomású mosó nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátorral van felszerelve
  • A mosónak 3 különböző tartozéka van
  • A készülék három üzemmódban működik: standard, boost és mosószeres üzemmód
  • Az egyes nyomásszintek közvetlenül a pisztolyon állíthatók be
  • A Kärcher mosó tisztítószer-szívótömlőt is tartalmaz
  • Könnyű tömlőcsatlakozás a Quick Connect rendszer segítségével

A Kärcher K 2 Battery Set magasnyomású mosó különlegessége

A Kärcher K 2 Battery Set magasnyomású mosó egyik legfontosabb előnye, hogy villamos energia nélküli helyeken is használható. Ezt főként a ház és a nyaraló körüli területek tisztításakor fogják nagyra értékelni a nyaralótulajdonosok és a házi ezermesterek. Az akkumulátoros mosó másik előnye a kis mérete és alacsony tömege. Így könnyedén szállíthatod a gépet az autóban, vagy átviheted egyik helyről a másikra. A nagyteljesítményű lítium-ion akkumulátor a töltő segítségével ismételten feltölthető. A töltő és az akkumulátor teljesen kompatibilis az összes 36 V-os Kärcher Battery Power platformos berendezéssel.

Könnyű vezérlés, hatékony tisztítás

A Kärcher K 2 magasnyomású mosó magasnyomású pisztollyal, egyállású szórószárral, szennymaróval és 4 m hosszú magasnyomású tömlővel van felszerelve. A Quick Connect rendszerrel könnyedén és maximális időmegtakarítással csatlakoztathatod a magasnyomású tömlőt a készülékhez és a pisztolyhoz és le is választhatod róluk. Ha csatlakoztatod hozzá a kompatibilis Kärcher szívótömlőt az alternatív vízforrásokból történő vízszívásra (külön kell megvásárolni), még rugalmasabb lesz az akkumulátoros mosó.

Paraméterek

Tulajdonságok

Tömlő hossza 4 m
Áramlás 340 l/h
Nyomás 110 bar
Típus Hordozható

Felszerelés

Felszerelés Mosószer tartály, Forgó fúvóka
Funkció Szívás

Meghajtás

Meghajtás Akkus
Kód:  KASK011h7
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  1.117-220.0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15