Oldal frissítése

Kärcher BP 4 Deep Well

122 690 Ft

Kärcher BP 4 Deep Well

Szeretnéd a felesleges összegyűjtött esővizet és vizet hasznossá tenni? Pumpáld ki a Kärcher merülő szivattyúval, és öntözd vele kerted. A nehéz öntözőkannákkal kapcsolatos problémákat egyszer és mindenkorra magad mögött tudhatod. Nem csupán értékes ivóvizet takaríthatsz meg, de a felesleges esővíz üledékétől is megszabadulhatsz. Mindez egészségesebb és erősebb növények valamint gyep formájában fog megtérülni számodra. Minimálisra csökkenti az ivóvíz költségeit, és hátad is értékelni fogja a kevesebb terhelést. A készülék kerti öntözésre, illetve a nyomáskapcsolónak köszönhetően a háztartási vízellátáshoz is alkalmas.

Főbb jellemzők

  • Nagy teljesítményű motor (700 W)
  • Beépített előszűrő
  • A szivattyú háza és a menetes csatlakozás rozsdamentes acélból készül
  • Szivattyú csatlakozóval és visszacsapó szeleppel rendelkezik
  • Támasztólábak szerelési segítségként
  • 15 m hosszú kábel
  • Tömlőcsatlakozó készlet 3/4 és 1 hüvelyk átmérővel
  • Visszacsapószelep

Felbecsülhetetlen segítség

A szivattyú zökkenőmentes és csendes működését 700 W-os kimenettel kombinálták. A szivattyú akár 4600 liter/óra teljesítményt is képes elérni. A szivattyúzott folyadék ajánlott maximális hőmérséklete nem haladhatja meg a 35 °C-ot. A gyártó a házat és a menetes csatlakozót magas minőségű rozsdamentes acél anyagból készítette, hogy hosszabb élettartamot és ütésállóságot biztosítson. A beépített előszűrő és távtartó védi a szivattyút a szennyeződéstől. A 15 méter hosszú kábel biztonságos leengedést nyújt a kutakba. A termék nagyszerű segítséget nyújt a kertben és a házban egyaránt.

További információ:
Méretek: 105 × 105 × 710 mm


Paraméterek

Tulajdonságok

Szállítási magasság 43 m
A kábel hossza 15 m
Tömeg 7,1 kg
Max. merülési mélység 12 m
Max. nyomás 4,3 bar
Smart Nem
Max. részecskeméret 0 mm
Áramlás 4 600 l/h
Teljesítmény 700 W
Szivattyú átmérő 10,5 cm
Búvárszivattyú fajtája Kútba
Úszókapcsoló Nem
Csatlakozó átmérő 19 mm (3/4"), 25 mm (1")
Kód:  KACZ011f
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  16454210
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05