Oldal frissítése

Intex Jakuzzi Spa 1,96 m x 71 cm

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Intex Jakuzzi Spa 1,96 m x 71 cm

A barna kivitelű Intex Pure Spa Bubble Massage felfújható jakuzzi 1,96 m átmérőjű és 0,71 m magasságú és 4 személy számára készült, akik zavartalan pihenéssel vagy masszázzsal  szeretnék magukat kényeztetni. A pezsgőfürdő erős, laminált PVC szerkezettel és 120 nagy teljesítményű buborékfúvókával rendelkezik. Különleges jellemzői főként az integrált vízlágyító rendszer, a 0,9 lóerős buborékgenerátor, a 2200 W teljesítményű fűtő és a 20-tól 40 fokos tartományban állítható hőmérséklet. Mindezt csak fokozza az egyszerű vezérlés, amelyet az intuitív kezelőpanel biztosít. Térfogata 795 l.

Az Intex Pure Spa Bubble Massage 1,96 m átmérőjű jakuzzi fő jellemzői

  • 1.96 m átmérőjű, 0,71 m magasságú és 795 l térfogatú felfújható pezsgőfürdő
  • Modern kivitelű Intex Pure Spa Bubble Massage
  • Pihenésre vagy masszázsra tervezték
  • Erős, stabil laminált PVC szerkezet
  • A hőmérséklet-tartomány 20-tól 40 fokig állítható
  • Erőteljes, 0,9 lóerős buborékgenerátor
  • 120 nagy szórású buborékfúvóka
  • Integrált vízlágyító rendszer
  • Ideális 4 személy számára

Tartozékok sora a csomagban

Az 1,96 m átmérőjű pezsgőfürdő medence mellett számos tartozék is található a csomagban, amelyek nélkülözhetetlenek a működéshez. Az első a hőszigetelő fedél műanyag zárral, a következő a szűrőrendszer, amelynek teljesítménye 1741 l/óra, valamint fűtést, légfúvót és vízlágyítót is tartalmaz. Biztosan kihasználod a két szűrőbetétet, a szigetelő alátétet, a tömlőt a felfújásához vagy az átlátszó szállítótáskát. Mindezt kiegészíti egy úszó adagoló a medence használatához szükséges vegyszerekre és egy tesztcsík a szűrőrendszerhez.

Paraméterek

Méretek

Átmérő 1,96 m
Magasság 0,71 m

Térfogat

Térfogat 795 l

Design

Alak Kör
Kód:  INTEXa041
Termékszám:  28404EX

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05