Oldal frissítése

Intex Gyermek medence csikóhal

Kiegészítők a termékhez

Intex Gyermek medence csikóhal

Felfújható gyermekmedence csikóhal vonzza a legfiatalabb annak vidám és színes csikóhal relatív. Předností bazénu je praktická stříška, která ochrání jemnou dětskou pokožku před slunečním zářením. Fal magassága 18 cm ideális egyszerű megállapítás a medencében, miközben kellő víztartály. A szép színes medence, a gyerekek szeretnek úszni, zajszint és belemerül vízi szórakozást. Teszi őket a forró nyári napokon otthon a kertben, vagy akkor vigye magával nyaralni a vízbe. E nélkül a szép és praktikus gyermekmedence nyáron nem lehet csinálni.
A csomag tartalma öntapadó tapasz rendelkezés kár esetén a medence.Felfújható medence anyaga tömör vinil tesztelt és alkalmas a gyermek 1 éves.
Műszaki adatok:
anyaga:
szilárd vinyl
méretek:
188 x 147 x 104 cm
Dedikált:
Kültéri használatra

Ajánlott kor:
1 év

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Paraméterek

Medencék

Fajta Felfújható
Kód:  HRAa4324
Termékszám:  078257571109

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15