Oldal frissítése

we apologize for the inconvenience, but due to technical difficulties there may be delays of order pickups at our branches. We are working on the repairs. Thank you for your understanding.

iFixit Pro Tech Toolkit

4,9 168 értékelés
35 490 Ft

iFixit Pro Tech Toolkit

Az iFixit Pro Tech Toolkit prémium minőségű javítókészlet a fogyasztói elektronikai cikkekhez és sok más eszközhöz. A készlet egy praktikus táskában rejtőzik, melybe számtalan szerszám és egyéb eszköz került, melyek megkönnyítik a javításokat. Minden része kiváló minőségű és tartós anyagból készült, ez garantálja a tartósságát és a megbízhatóságát. Igazi szakemberévé válhatsz ennek a szettnek a segítségével.A készletben rengeteg szerszámot találsz, amelyek nélkül lehetetlen a kisebb műszaki cikkek javítása. A sztenderd torx csavarhúzófejek mellett, a készlet tartalmaz még különböző méretű Tri Bod, Hex, háromszög és csavarhúzó biteket. Ez pedig még nem minden. Találsz még benne műanyag fogókat és tapadókorongot a kijelző eltávolításához, különböző csipeszeket és egy mágneses lapot. Tartalmaz továbbá egy antisztatikus pántot, a nemkívánatos, munka közbeni kisülések megakadályozása érdekében. Mindez pedig jól elrendezetten, egy műanyag tartóban található.

Az iFixit Pro Tech Toolkit szerszámkészlet jellemzői

  • Prémium készlet, kisebb műszaki cikkekhez
  • Ideális fogyasztói elektronikai cikkek javításához
  • Kiváló anyaghasználat és megmunkálás
  • Minden egy táskában 

Mit kínál az iFixit Pro Tech Toolkit szerszámkészlet?

Az elegáns szerszámkészlet tartalmaz egy antisztatikus pántot, tapadókorongot, 3 lágy műanyag nyitóeszközt, 6 feszítőeszközt, kereszt-, íves- és tompa-csipeszt, 2 műanyag spatulát, fémspatulát, Jimmy kéziszerszámot a készülékek felnyitásához, csavarhúzó- és bitkészletet, amelyben 4 mm-es csavarhúzóvégű, rugalmas, 150 mm-es csavarbehajtó és 64 darab cserélhető bit található. Rejlik benne még 2 és 3 mm-es háromszög bit, Standoff bit iPhone-hoz, Oval bit, mágneses Pickup bit, SIM kiszedő, illetve 4 mm-1/4" átalakító adapter.


Kód:  IF100a2
Jótállás: 120 hónap
Termékszám:  EU145307-4

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15