Oldal frissítése

iFixit Mako 64 Bit Driver Kit

4,9 120 értékelés
15 490 Ft

iFixit Mako 64 Bit Driver Kit

Az iFixit Mako 64 Bit Driver Kit egy csúcsminőségű készlet kis elektronikai készülékek, mint például mobiltelefonok, laptopok és egyéb eszközök javításához.alkalmas. A készletet praktikus műanyag tokban árusítják, amely a javítás megkönnyítését szolgáló nagy számú szerszámot és egyéb segédeszközt tartalmaz. Minden darab kiválóminőségű és tartós anyagból készült, így garantált a hosszú élettartam és a megbízhatóság. A bitek széles választéka mellett a készlet tartalmaz egy speciális, rugalmas hosszabbító szárat is, amely lehetővé teszi a nehezen hozzáférhető helyek elérését. Ezzel a készlettel valódi szakemberré válhatsz.

 - - 

Az iFixit Mako 64 Bit Driver Kit főbb jellemzői

  • - Elsőrendű szerszámkészlet kis elektronikai javításokhoz
  • - Összesen 64 különböző szabványú és méretű bit
  • - Minőségi anyagok és kidolgozás
  • - A készlet része egy rugalmas hosszabbító szár
  • - Mindez egyetlen csomagban 

A készlet tartalma

A könnyen nyitható mágneses tokban az elektronikai javításhoz szükséges bitek széles választéka található. A mágneses csavarhúzóhoz, a gyors és egyszerű javítás céljából, 64 bit közül választhatsz. A bitet egyszerűen rákattintod markolatra, és már kezdődhet is a szerelés. Ez a készlet mind házi, mind professzionális használatra alkalmas.


Paraméterek

Típus

Csavarhúzó típusa Bites

Csavarmenet

Rendeltetés Lapos, Csillag, Torx
Méret/Modell PH 000, PH 00, PH 0, T 2, PH 1, PH 2, T 3, T 4, T 5, TR 10, TR 15, TR 20, TR 25, TR 6 (KABRIĂ“) [01.69-12.76], TR 7 (KABRIĂ“) [01.79-12.82], TR 8 (KABRIĂ“) [09.79-12.81], TR 9

Fogantyú

Fogantyú Csúszásgátlós

További tulajdonságok

Felszerelés Rugalmas szár
Szár anyaga CrV acél

Csomagolás

Készlet Készlet
Csavarhúzók / bitek száma a készletben 64 db
A készlet tárolása Koffer
A készlet tartalma Szár
Kód:  IF100e1
Jótállás: 120 hónap
Termékszám:  EU145299-4

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15