Oldal frissítése

House Szerszám tok 159 db

4,4 14 értékelés
19 490 Ft

House Szerszám tok 159 db

A HOUSE tartó egy praktikus eszközkészlet, amelyet minden ezermester értékelni fog. A minőségi szerszámok mellett rögzítőelemeket is tartalmaz, amelyek a kisebb és nagyobb javításokhoz és telepítésekhez szükséges. A teljes 159 db-os készlet egyértelműen van elrendezve a tok tetején és alján, így mindig tökéletes áttekintést nyújt a szerszámok helyéről. A praktikus hordtáska megkönnyíti a szerszámok szállítását vagy szállítását. A készletben kalapács, hatlapos kulcs, fogó és csavarhúzó található. A HOUSE szerszámkészlet nélkülözhetetlen eszköz minden otthoni és professzionális javítóműhelybe és ezermestereknek

A HOUSE szerszámkészlet főbb jellemzői, 159 darab

  • Szerszámok tárolása egy praktikus tokban
  • Összesen 159 szerszámot és rögzítőelemet tartalmaz
  • Az eszközök a tartóban egyértelműen és átláthatóan elrendezhetők
  • Könnyen hordozható és szállítható
  • Otthoni és professzionális javítóműhelyek számára alkalmas

Minden, amire szükséged van, egy helyen

A HOUSE szerszámkészlet a javításhoz és a kisebb szerelvényekhez szükséges összes tartozékot tartalmazza. A készletben mind a kombinált, mind az univerzális fogók, a hosszabbított és a csatlakozó fogók, a Siko fogók, a LED-es zseblámpa, az elektromos teszter, a kalapács, a borotvapengék, a 9 db-os imbuszkulcs, 20 darab bit és 92 db rögzítőelem megtalálhatók. 5 méteres mérőszalag, fekete szigetelőszalag, racsnis, 16 darab hosszabbító és egy hosszabbító, 2 db gyertyatartó, adapter, 2 klasszikus csavarhúzó és egy csavarhúzó bitekhez és 2 univerzális tartó is van benne. A HOUSE tok mindent tartalmaz, ami megkönnyíti az otthoni javítások elvégzését.

Méretek:
38 × 34 × 8 cm

Súly:
4,63 kg


Kód:  AUPR826a2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  09463

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20