Oldal frissítése

Hydrao okos zuhany

3,7 3 értékelés

Hydrao okos zuhany

Játékos és szórakoztató módszer a vízfogyasztás csökkentésére, mellyel komoly összegeket takaríthat meg.

A Hydrao intelligens zuhany forradalmasítja a hétköznapi tevékenységeket. A HYDRAO világít zuhanyozás közben, és az elfogyasztott víz mennyiségétől függően színt változtat. Ennek köszönhetően egyszerűen megtaníthatja gyermekeit a takarékosságra, és a környezet iránti figyelmességre, és saját magát is ösztönözheti erre. A vízfogyasztás, a zuhanyzás költségei és további információk folyamatosan az Ön rendelkezésére állnak jól átlátható grafikonok formájában az iOS és Android készülékekre tervezett mobilalkalmazásban. A HYDRAO-nak köszönhetően a zuhanyzás szórakoztatóbbá, a világ pedig színesebbé válik.


A HYDRAO okos applikáció segítségével:

  • - megváltoztatható a háttérvilágítás színe
  • - megszabható a vízfogyasztáshoz kapcsolódó színváltoztatás határértéke
  • - beállítható a víz költsége az Ön háztartásában
  • - beállítható a víz melegítésének ára
  • - nyomon követhető a vízfogyasztás átlátható grafikonok formájában
  • - ellenőrizhetők a kiadások és megtakarítások 
  • Nem szükséges, hogy a mobiltelefonja zuhanyozás közben a fürdőszobában legyen, sőt, nem is szükséges minden zuhanyozást mérni. Elég csak például hetente egyszer zuhanyozás előtt elindítani az alkalmazást, és a HYDRAO beépített memóriájából automatikusan betöltődnek az adatok közvetlenül az Ön telefonjára.

 


A HYDRAO energiaellátása a zuhanyozás közbeni vízáramlás segítségével valósul meg. A LED fények világításához szükséges energiát, illetve az alkalmazással való kommunikációhoz szükséges energiát a beépített turbina biztosítja. A víz minimális nyomásának legalább 1,2 bar-nak kell lennie.

Hogyan határozhatja meg, hogy megfelelő-e az otthoni víznyomás? Helyezze a jelenleg használt zuhanyrózsát a kád aljára, engedje meg a vizet maximális erősséggel, és mérje le a fröccsenő víz magasságát. 0,5 méteres magasság már megfelelő víznyomást indikál.


Kímélje a környezetet, takarékoskodjon a vízzel, s ezt pénztárcája is meg fogja hálálni. A tesztelések és a HYDRAO ezer felhasználójának megkérdezése alapján megállapítottuk, hogy az eszköznek köszönhetően egy négytagú család átlagosan 60 000 forintot tud megtakarítani évente. Ez azt jelenti, hogy az intelligens zuhany megvásárlásába fektetett összeg 6 hónapon belül megtérül.


Kisgyermekei szívesen játszanak, és sok időt töltenek a zuhanyzóban? A színes LED világítással még nagyobb szórakozásban lehet részük, miközben megtaníthatja őket arra is, hogy miért fontos takarékoskodni a vízzel. Állítson be nekik színes világítást a kívánt határértékekhez, és szoktassa hozzá gyermekeit, hogy például csak a piros szín megjelenéséig zuhanyozhatnak és játszhatnak. Ezután már maguktól tudni fogják, mikor kell a zuhanyozást befejezniük. 


Az okos készülékekkel való kommunikáció a legkorszerűbb vezeték nélküli technológia segítségével valósul meg. Egyáltalán nem is szükséges, hogy telefonja zuhanyozás közben bent legyen a fürdőszobában. Elegendő csupán hetente egyszer csatlakoztatni, és minden adatot átvinni a zuhanyból. A HYDRAO memóriája az utolsó 10000 zuhanyozást képes tárolni.


A HYDRAO-t szabadalmaztatott védőréteggel látták el, amely megakadályozza a kalcium lerakódását. A zuhanyrózsán nem képződik vízkő, és hosszú használata után is biztosított a tökéletes működés.


EGYSZERŰ BEKÖTÉS:

Négy egyszerű lépés:

1. vegye le a jelenleg használt zuhanyrózsát

2. kösse ki

3. csatlakoztassa a HYDRAO-t

4. kezdjen el zuhanyozni

Kód:  HYDSP01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10