Oldal frissítése

Hecht 9230

4,0 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Hecht 9230

Íme, a jól bevált Hecht cég terméke. Ez az elektromos láncélező pótolhatatlan lesz, hisz könnyű kezelni, nagy teljesítményű és hosszú az élettartama. Nem csak élezésre, sorjázásra is használható. A szerszámot az összes általánosan használt elektromos- és benzines motorfűrész lánc élezésére tervezték. A pontos és megbízható láncrögzítés és a jó minőségű és erős, 230W-os motor garantálja a tökéletes élezést. A nagy és kényelmes fogantyú biztos fogásával az élezés mindig hatékony lesz.

Legfontosabb jellemzői

  • Nagy teljesítményű motor
  • Kényelmes fogantyú
  • Korongátmérő: 145 mm
  • Fordulat percenként: 3000
  • Minden hagyományos lánctípushoz
  • Egyszerű szögbeállítás

Felbecsülhetetlen

Nagy előnye ennek az élezőnek, hogy a lánc a vezetőben +/-10°-kal eltéríthető a függőlegestől. Természetesen a függőleges élezési szöget is lehet változtatni az 50-90°-os tartományban (jellemzően 60°) a motor karjának lehajtásával (a vízszintes sík és a korong felülete közötti szög módosításával). A láncvezető +/-35°-os (tipikusan 20-30°), döntésével a láncfogak merőlegesre állíthatóak a láncvezetőhöz képest. Gyártó gondolt az Ön biztonságára is, és védőburkolattal látta el a gépet, ami garantálja a biztonságos munkát.

Paraméterek

Energiafelhasználás

Teljesítményfelvétel 230 W

Tömeg

Tömeg 5,3 kg

A csomagolás tartalmazza

Csomag tartalma Vágókorong

Tápellátás

Tápellátás Hálózati
Kód:  BOW609
Termékszám:  HECHT9230
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15