Oldal frissítése

Hecht 504

3,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Hecht 504

Olyan szemgyönyörködtető gyepet szeretne, amelyet még angol szomszédja is megirigyel? Akkor jobb ha tudja, hogy ezt csak egy hengerkéses fűnyíróval érheti el! A minőségi fém burkolatba bújtatott Hecht 504 hengerkéses fűnyíró a hagyományos forgókéses fűnyírókkal ellentétben nem nyírja, hanem vágja a füvet. Ezzel megakadályozza, hogy a fű teteje a sokktól elsárguljon vagy elszáradjon. A kézi meghajtásból származik az az előny, hogy a gép bárhol és bármikor használható. Annak köszönhetően pedig, hogy a fűnyíróban nincs semmilyen motor, kezelése és karbantartása is nagyon egyszerűvé válik, és garantált a hosszú élettartam.

Legfontosabb jellemzői

  • Egyszerű üzemeltetés és karbantartás
  • Garantált a hosszú élettartam
  • Tartós fém alapanyag
  • Viszonylag kis tömeg (csak 8,8 kg)
  • Széles munkaterület (40 cm)
  • Terjedelmes gyűjtőzsák

Az örökzöld golfpályák szépsége az Ön otthonába is megérkezett

A fűnyírót 5 db, 2 mm vastag acél késsel látták el, melyek óvatosan vágják a füvet a 17 és 43 mm közötti kívánt magasságra. A munketerület teljes szélessége 40 cm. A nagy űrtartalmú gyűjtőzsáknak köszönhetően megállás nélkül végigmehet az egész kerten. A minőségi kerekek garantálják a zökkenőmentes irányítást. A viszonylag kis tömegnek köszönhetően pedig a gép kezelése egyszerűvé és kellemessé válik. 

 

Paraméterek

Meghajtás

Meghajtás Kézi

Tulajdonságok

Munkaterület 200 m2
Gyűjtőkosár térfogat 15 l
Kosár anyaga Textil
Váz anyaga Fém

Fűnyíró típusa

Fűnyíró típusa Orsós
Kód:  BOW110c
Termékszám:  HECHT504
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15