Oldal frissítése

HECHT 5020

4,5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HECHT 5020

A legmodernebb technológiát keresed a kertben folytatott munkavégzéshez? A Hecht 5020 akkumulátoros szegélynyíró kiváló megoldás a kerítések és virágágyak körüli fű lenyírására, de azokhoz a nehezen megközelíthető területekhez is ideális, amelyeket ki szeretnél igazítani a fűnyírás után. Lenyűgöz tápellátásával, amelyet egy megbízható Li-Ion akkumulátor biztosít, 20 perces folyamatos üzemidővel. Ezenkívül kellemes meglepetésként érhet a szegélynyíró csendes működése, a zéró kibocsátás és végül, de nem utolsó sorban, a bosszantó kábelek hiánya is. Az akkumulátort és az adaptert nem tartalmazza.

Főbb jellemzők

  • Kiváló minőségű Li-Ion akkumulátorral
  • Rendkívül csendes működés
  • Zéró kibocsátás
  • Könnyű indítás, vezérlés és karbantartás
  • Magasság beállítás a felhasználóhoz
  • Félautomata száladagolás

Egyszerű működés

A Hecht 5020 akkumulátoros szegélynyíró 25 cm-es vágási szélességet kínál az egyszerűen indítás, vezérlés és karbantartás mellett. A teleszkópos fogantyú és a vágófej állítható szöge garantálja a tökéletes működést, hiszen a készülék könnyen beállítható a felhasználó magasságához. A félautomata száladagolás is nagy előnyt jelent a viselése során. Tehát, ha szeretnél még kiválóbb gondoskodást nyújtani a kerted számára, ez a készülék semmiképpen sem kerülheti el a figyelmed. 

Megjegyzés: Az akkumulátor kompatibilis az ACCU 6020 programba tartozó egyéb Hecht kertészeti modellekkel.

Paraméterek

Meghajtás

Meghajtás Akkus

Típus

Típus Húros kasza

Vágási rendszer

Vágórendszer Damil

Akkumulátor

Működési idő 20 perc (0,33 óra)
Akkumulátorok száma akku nélkül
Akkumulátor kapacitása 2 Ah
Kód:  BOW610
Termékszám:  HECHT5020
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15