Oldal frissítése

HECHT 1845

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HECHT 1845

A Hecht 1845 megfizethető, mégis kiváló minőségű, nem önjáró, nagy teljesítményű fűnyíróval gyorsan és hatékonyan végezhető el a nagyobb méretű kertek, max. 1000 m2-es telkek karbantartása. A ház strapabíró, tartós fémből készült, amely nemcsak tökéletes merevséget, hanem megbízható védelmet is nyújt a késsel ellátott tárgyakkal szemben.   

Főbb jellemzők

  • Felső kategóriás rotációs fűnyíró megfizethető áron
  • Fém karosszéria
  • Akár 46 cm-es vágási szélesség
  • Vágási magasság beállítása
  • Terjedelmes fűgyűjtő kosár
  • Szegélyvágás és mulcsolás

Erőteljes segítőtárs

A készüléket egy erős turbo motor hajtja, amelynek teljesítménye 1800 watt. A késsel akár 460 mm-es munkaszélesség is elérhető, és elbánik még a magasabbra nőtt növényzettel is. A központi magasság 30-75 mm-ig állítható egyetlen kar használatával. A levágott füvet egy terjedelmes, mechanikus töltésjelzővel felszerelt 60 literes kosár nyeli el.

A készülékek ebben a kategóriában egy egyszerűen összecsukható fogantyúval és annak teljes szélességében egy fogókarral rendelkeznek. Ennek köszönhetően egy kézzel is könnyen kezelhető, így a másik szabad kezzel biztonságos a kábelkezelés. Annak ellenére, hogy ez a fűnyíró robusztus kialakítású, viszonylag kényelmes tömegű:  23,8 kg.      

Speciális tulajdonságok

A fűnyíró nagy előnye a praktikus Edge Cutting funkció. A jól átgondolt kialakításnak köszönhetően a fal mentén is levágja a füvet, mivel a kés szinte a fűnyíró ház szélig ér. Ez minimálisra csökkenti a fűnyírást követő, trimmelővel történő kiegészítő igazítást. A mulcsozó készlet a fűnyíró kitűnő kiegészítője. Lezárja a kosárhoz vezető kidobó nyílást, és egy különleges alakú késsel alaposan felaprítja a füvet.

Paraméterek

Meghajtás

Meghajtás Elektromos

Teljesítmény

Teljesítmény 1 800 W

Tulajdonságok

Tömeg 23,8 kg
Munkaterület 1 000 m2
Gyűjtőkosár térfogat 60 l
Kosár anyaga Textil
Váz anyaga Fém
Minimális vágási magasság 30 mm
Maximális vágási magasság 75 mm

Felszerelés

Felszerelés Mulcsozás, Telítettség jelző, Központi vágási magasság-állítás, Golyóscsapágy

Fűnyíró típusa

Fűnyíró típusa Forgó

Utazás

Kerékmeghajtás Nem önjáró
Kód:  BOW101a
Termékszám:  HECHT1845
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20