Oldal frissítése

Hecht 145

3,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Hecht 145

A jól bevált Hecht cég praktikus benzinmotoros fűkaszája egyik  kedvenc segítőd lesz a kerti munkák során. 42,7 cm3 kapacitással és 1,1 kW teljesítménnyel bíró motorral szerelték fel, amely kiváló dinamikát biztosít, miközben eléri a szükséges munkasebességet. A kiváló minőségű kúpos fogaskerék megbízhatóan továbbítja az erőt a fém kaszának vagy a damilfejnek. A kiváló minőségű háromkarú acéltárcsát nem állítja meg a benőtt, sűrű növényzet vagy a kisebb fás növények. A 430 mm szélességű damillal ellátott fejet különösen a kerítések, a falak vagy a virágágyások végső munkálatai során fogod értékelni. A tömeg mindössze 7,9 kg. A bozótvágó könnyen kezelhető.

A Hecht 145 benzinmotoros fűkasza legfontosabb jellemzői

  • Erőteljes, kétütemű benzinmotor, 1,5 LE kapacitással
  • Vállpánt a kényelmes viselethez
  • Háromkarú fémtárcsa, 255 mm
  • Damilfej, 430 mm
  • Egyszerű működés
  • Üzemanyag-keverő palack 
  • A damil átmérője 2,5 mm
  • Alacsony tömeg

Tökéletes társ

A termék legfőbb előnye az alacsony tömeg (csak 7,9 kg) és a vállszíj, amely a bozótvágó tömegének legnagyobb részét viseli, így a gép nem terheli feleslegesen a kezeidet. Az ergonomikus formájú fogantyúk kényelmes fogást garantálnak munka közben. A felhasználók örömére szolgál, hogy a csomag tartalmaz egy fém vágótárcsát, damilfejet, vállpántot, üzemanyag-keverő palackot, valamint a vágószerszám cseréjéhez szükséges szerszámokat. Kicsomagolás után a bozótvágó azonnali használatra kész.

Paraméterek

Meghajtás

Meghajtás Benzines

Típus

Típus Szegélynyíró

Vágási rendszer

Vágórendszer Damil, Penge

Tulajdonságok

Fogantyú típusa Kormány
Markolat jellemzői Állítható szög

Motor

Motorteljesítmény 1,1 kW
Motor típusa Kétütemű
Motor űrtartalma 42,7 cm3
Kód:  BOW902a19
Termékszám:  HECHT145
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05