Oldal frissítése

HECHT 135 BTS

4,7 25 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HECHT 135 BTS


A praktikus Hecht benzines bozótvágó a kedvenc kerti karbantartó szerszámaid egyike lesz. Ha a nehezen elérhető helyeken magas fű vagy cserjék zavarnak, akkor ez a bozótvágó nem hiányozhat az eszköztáradból. Kellően erős motorral rendelkezik, amelynek kapacitása 33 cm3 és teljesítménye 1,5 LE, ez kiváló dinamikát biztosít a szükséges munkasebesség felvételénél. Az erőt az acél vágókés vagy a damilfej továbbítja. A kiváló minőségű, háromkarú acéltárcsa megbirkózik a sűrű, benőtt növényzettel, vagy a kisebb fás szárú növényekkel. A kés egy félautomata damilfejre cserélhető damilvágóval. Ennek legfőképp kerítések, falak vagy virágágyások körüli végső munkálatokhoz fogod hasznát venni. Ha a damil kopott, csak érintsd a húrfejet a földhöz, és a húr meghosszabbítja magát. A vágó beállítja a kívánt hosszúságra.

Főbb jellemzők

  • Erőteljes motor
  • Háromkaros acéllemez vagy húrfej
  • Alacsony tömeg
  • Egyszerű működés
  • Vállszíj

A fő előnyök az alacsony tömeg (csak 6,1 kg) és a vállpánt, amely a bozótvágó súlyának legnagyobb részét viseli, így a súly nem terheli feleslegesen a kezeidet. A kényelmes fogást a munkavégzés során ergonomikus kialakítású fogantyúk garantálják, amelyeken biztosítékkal ellátott gázkapcsoló található. Az egész fogantyú az alkatnak megfelelően optimális szögbe állítható. Az osztható tengelynek köszönhetően a készülék könnyen tárolható, és akár autóban is könnyen szállítható.

Paraméterek

Meghajtás

Meghajtás Benzines

Típus

Típus Szegélynyíró

Vágási rendszer

Vágórendszer Damil, Penge

Tulajdonságok

Fogantyú típusa Kormány
Markolat jellemzői Állítható szög
Tulajdonságok Osztható tengely

Motor

Motorteljesítmény 0,9 kW
Motor típusa Kétütemű
Motor űrtartalma 33 cm3
Kód:  BOW132a
Termékszám:  HECHT135BTS
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05