Oldal frissítése

Happy Green 3 az 1-ben grill

4,5 17 értékelés
27 690 Ft

Happy Green 3 az 1-ben grill

Bemutatjuk az Elice praktikus, multifunkciós 3 az 1-ben grilljét, melyen a rács átmérője 40 cm. A jó ételek bármely szerelmese értékelni fogja kompakt méretei és praktikussága miatt. A multifunkciós grill használható füstölésre, grillezésre és barbecue-ra.

Az ételek három különböző módon készíthetők el. Egyfelől a hagyományos módon a tűz, parázs vagy brikettek fölött, hőálló edényben lévő forrásban lévő víz fölött, valamint füstöléssel, így megakadályozva a káros anyagok keletkezését. Emellett lehetőség van füstölésre is.

A grill három részből áll, nevezetesen a tűztér, a felette lévő grillrács és a zárt füstölő. Az alsó két rész el van látva ajtóval és tűzszabályozóval, a felső rész egy praktikus 300 °C-ig mérő hőmérővel. Ezen felül a grillben található két rúd a füstölésre szánt ételeknek, valamint a felső részen van egy lyuk a füst mennyiségének szabályozására.

Műszaki adatok:

Magasság:
75 cm

Átmérő:
40 cm

Anyaga:
0,5 mm-es acéllemez

Ttömeg (kg):
5.8

 

Paraméterek

Grill típusa

Működési elv Faszén tüzelésű
Grill típusa Beépített füstölővel, Tűzrakó, 3 az 1-ben, Füstölő

Anyag

Grillezőfelület anyaga Fém
Grill anyaga Acél

Grillfelület méretei

Grillfelület 1 256 cm2
Grillfelület átmérője 40 cm

Grill méretei

Grill magassága 75 cm
Grill szélessége 40 cm
Grill mélysége 40 cm

Tömeg

Súly 5,8 kg

Felszereltség

Felszereltség Csepptálca, Fedő, Hőszabályzás, Hőmérő, Kivehető rács
Kód:  HPG101k
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  50ST83016A

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20