Oldal frissítése

Happy Green Gril Wood

4,6 15 értékelés
19 190 Ft

Happy Green Gril Wood

Bemutatjuk a nagyszerű Happy Green faszenes kerti grillsütőt. A termék anyaga kiváló minőségű acél és zománc. A grill állvány 53 x 33 cm-es sütőfelülettel rendelkezik, melynek területén elegendő hely van egyszerre több mennyiségű élelmiszer elkészítéséhez is, így akár egy nagyobb társaságot is meghívhatsz vendégségbe. A grillsütő 70-es cm magassága lehetővé teszi, hogy kényelmesen tudd elkészíteni a finomságokat.

 A fogantyúk és a két kerék segítségével bárhol könnyedén elhelyezheted a sütőt, a grillrács sűrű rácsozata pedig megakadályozza hogy az élelmiszerek lepotyogjanak a tűzbe. Bizonyára értékeled majd, hogy három kiváló minőségű fából készült rakodótér áll rendelkezésedre sütés közben. Nagy előnye továbbá, hogy a grillrács tűztől való távolságát négyféle fokozatban lehet szabályozni. A hozzátartozó nyárssal pedig az ételek még több variációját tudod létrehozni pl. hús és zöldség egyidejű sütését.
Műszaki adatok:
Anyaga:
zománc-acél
Terület:
53 x 33 cm
Jellemzők:
Sűrített rácsok
Széllel szembeni védelem
Több rakodó felület


Paraméterek

Grill típusa

Működési elv Faszén tüzelésű
Grill típusa Nyárssal, Hordozható

Anyag

Grillezőfelület anyaga Króm
Grill anyaga Zománc

Grillfelület méretei

Grillfelület 1 740 cm2
Grillfelület szélessége 53 cm
Grillfelület mélysége 33 cm

Grill méretei

Grill magassága 70 cm
Grill szélessége 53 cm
Grill mélysége 33 cm

Tömeg

Súly 5,6 kg

Felszereltség

Felszereltség Lehajtható felület, Kerekek, Szélvédő fal
Kód:  HPG101a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5010105-A

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10