Oldal frissítése

Gardena Starter szett P4A QC + 2x2,5Ah

5 1 értékelés
48 490 Ft

Gardena Starter szett P4A QC + 2x2,5Ah

Ez a starter szett egy GARDENA AL 1830 CV gyorstöltőből és két 2,5Ah P4A PBA 18V / 45 POWER FOR ALL akkumulátorból áll. Az akkumulátor belsejében lévő lítium-ion cellák hosszú élettartamúak, gyorsan és bármikor feltölthetők, memóriaeffektus és önkisülés nélkül. Az akkumulátor 60 percen belül teljesen feltöltődik,miközben a töltőn lévő LED-jelző folyamatosan mutatja a töltöttségi állapotát. Ha a lehető leghamarabb szükséged van a készülék használatra, egyszerűen töltsd fel az akkumulátort 80% -ra, amíg a „Ready to go“ LED kigyullad. Egy 2,5 Ah akkumulátor 80% -ra való feltöltése csak 40 percet vesz igénybe.

A starter szett főbb jellemzői 2x P4A PBA 18V/45 + AL 1830 CV

  • Két tartalék 2,5Ah  Li-Ion akkumulátor P4A PBA 18V / 45 POWER FOR ALL
  • A szett egy GARDENA AL 1830 CV gyorstöltőt tartalmaz
  • Minden Gardena 18V kerti szerszámhoz
  • A Gardena akkumulátorok nem szenvednek memóriahatástól
  • Kompatibilis a POWER FOR ALL szerszámokkal
  • Az akkumulátort 60 perc alatt teljesen feltölti
  • A töltőn található LED jelzőfény folyamatosan mutatja a töltés állapotát
  • Csak töltsd fel az akkumulátort 80% -ra, és kezdheted is használni

Egy akkumulátor és töltő többféle eszközhöz

Ez a Gardena starter szett tökéletes a kerti 18 V-os a POWER FOR ALL szerszámokhoz, amely a különböző márkák vezető akkumulátor-gyártóinak egyik legnagyobb szövetsége. Ez azt jelenti, hogy a készlet megvásárlása után használhatod a töltőt és az akkumulátort a különböző márkák összestermékéhez, amelyek kompatibilisek a POWER FOR ALL sorozattal. Pénzt fogsz megtakarítani és tartós rugalmasságot nyersz. 

Kód:  GARD536
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  970508801
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10