Oldal frissítése

Gardena Starter szett P4A QC + 1x2,5Ah

5 1 értékelés
31 190 Ft

Gardena Starter szett P4A QC + 1x2,5Ah

Ez a kezdőkészlet egy GARDENA AL 1830 CV gyorstöltőből és egy 2,5Ah P4A PBA 18V / 45 POWER FOR ALL akkumulátorból áll. Az akkumulátor belsejében lévő lítium-ion cellák hosszú élettartammal rendelkeznek, gyorsan és bármikor feltölthetők, memóriaeffektus és önkisülés nélkül. Az akkumulátor 60 percen belül teljesen fel van töltve, miközben a töltőn található LED-jelző folyamatosan mutatja a töltés állapotát. Ha alehető leghamarabb készen kell állnia a készülék használatra, egyszerűen töltse fel az akkumulátort 80% -ra, amíg a „Ready to go“ LED kigyullad. 2,5 Ah akkumulátorral a 80% -os töltés csak 40 percet vesz igénybe.

Legfőbb jellemzők kezdőkészletek P4A PBA 18V / 45 + AL 1830 CV

  • Tartalék 2,5Ah Li-Ion akkumulátor P4A PBA 18V / 45 ÁRAM MINDENKINEK
  • A szett egy GARDENA AL 1830 CV gyorstöltőt tartalmaz
  • Minden Gardena 18V kerti szerszámhoz
  • Akkumulátor Gardena nem szenved memória effektus
  • Kompatibilis a POWER FOR ALL szövetségi eszközökkel
  • Az akkumulátort 60 perc alatt teljesen feltöltheti
  • A töltőn található LED jelzőfény folyamatosan mutatja a töltés állapotát
  • Csak töltsd fel az akkumulátort 80% -ra, és elkezdheted használni

Egy akkumulátor és töltő több szerszámhoz

Ez a Gardena induló készlet tökéletesen alkalmas a POWER FOR ALL aliance-hoz, a különböző márkájú vezető akkumulátorgyártók egyik legnagyobb szövetségének 18 V-os kerti szerszámaihoz. Ez azt jelenti, hogy a készlet megvásárlása után a töltőt és az akkumulátorcsomagot a POWER FOR ALL termékcsaláddal kompatibilis, különböző márkájú termékekhez használhatod. Pénzt fog megtakarítani és tartós rugalmasságotnyer. 


Kód:  GARD535
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  970508701
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10