Oldal frissítése

Gardena smart SILENO life 1000m2

Ingyenes
szállítás boltjainkba
536 790 Ft

Gardena smart SILENO life 1000m2

A Gardena SILENO Smart life 1000 robotfűnyíró ideális a közepes méretű kertek karbantartására 1000 m2-es méretig. 3 forgó acélkéssel, 22 cm-es vágási szélességgel legfeljebb 5 cm-es füvet képes lenyírni. Működés közben a Gardena SILENO Smart life 1000 robotfűnyíró nagyon halk, mindösszesen 57 dB-es hangerővel jellemezhető. Rendkívüli ellenállóképességének köszönhetően afűnyíró minden időjárási körülmény között gond nélkül használható, és a könnyű karbantartást is értékelni fogod. A Gardena SILENO Smart life 1000 robotfűnyíró távolról is vezérelhető a mobilalkalmazáson keresztül.

A Gardena SILENO Smart life 1000 robotfűnyíró főbb jellemzői

  • A Gardena SILENO Smart life 1000 robotfűnyíró legfeljebb 1 000 m2-es területre készült
  • A Gardena SILENO Smart life 1000 2-5 cm közötti állítható vágási magassággal rendelkezik
  • Ellenáll a kedvezőtlen időjárási körülményeknek
  • 35%-os lejtőkkel is megbirkózik
  • A Gardena SILENO Smart life 1000 robotfűnyíró nagyon csendes működéssel jellemezhető
  • Felemelést gátló érzékelő
  • Programozható vágási idő
  • Távvezérlés intelligens iOS, Android és webes alkalmazáson keresztül
  • Smart Gateway más Gardena Smart System eszközök csatlakoztatásához
  • A SILENO Smart life töltési ideje 60 perc
  • Az átlagos fűnyírási idő töltésenként 65 perc
  • Automatikus visszatérés a töltőállomásra
  • A Gardena SILENO Smart life 1000 robotfűnyíró 3 acélkéssel van felszerelve, amelyek vágási szélessége 22 cm
  • 250 m hosszúságú kerítésdrót + 300× klipsz
Gardena SILENO Smart life 1250

Ideális közepes méretű gyepfelületekre

A Gardena SILENO Smart life gondoskodik a közepes méretű és összetett, akár 1000 m2-es gyepfelületek alapos nyírásáról. Teljesen automatikusan és egyenletesen nyír, anélkül, hogy csúnya csíkokat hagyna maga után. A Gardena SILENO Smart life 1000 robotfűnyíró szűk folyosókkal és szűk átjárókkal is gond nélkül megbirkózik.

Gardena SILENO Smart life 1250

A Gardena SILENO Smart life 1000 robotfűnyíró nagyon csendes működése

Működés közben a Gardena SILENO Smart life 1000 robotfűnyíró nagyon alacsony, mindössze 57 db(A) zajszinttel működik, ami fele a többi modell zajszintjének. Csendes működésének köszönhetően a Gardena SILENO Smart life 1000 nem zavar pihenés vagy kertészkedés közben.

Gardena SILENO Smart life 1250

A Gardena SILENO Smart life 1000 továbbfejlesztett navigációs rendszere

A CorridorCut funkciónak köszönhetően a Gardena SILENO Smart life 1000 robotfűnyíró szűk átjárókat és még zsákutcákat is gond nélkül levág. Ha a navigációs szenzorok az út végét érzékelik, a Gardena SILENO Smart life 1000 robotfűnyíró automatikusan megfordul, és az ellenkező irányban folytatja a gyep ápolását.

Gardena SILENO Smart life 1250

Gyors és egyszerű telepítés

A programozási asszisztens segítségével egyszerűen tápláld be a gyep méretét és a kívánt fűnyírási időt, majd az asszisztens automatikusan létrehoz egy fűnyírási ütemtervet, amely szerint a Gardena SILENO Smart life 1000 robotfűnyíró dolgozik. A kaszálási terv szükség esetén módosítható vagy kiigazítható. A fűnyírás befejezése után a robotfűnyíró visszatér a töltőállomásra.

Gardena SILENO Smart life 1250

A Gardena SILENO Smart life 1000 robotfűnyíró vezérlése mobilalkalmazással

Az intuitív programozási panel mellett a Gardena SILENO Smart life 1000 robotfűnyíró a GARDENA smart mobilapplikáció  segítségével távolról is vezérelhető. Néhány kattintással gyorsan hozzáférhetsz minden olyan információhoz és beállításhoz, amelyre szükséged van ahhoz, hogy a kert gondozása, beleértve az ütemezést is, a lehető legegyszerűbb legyen.

Gardena SILENO Smart life 1250

Biztonságos és stabil kapcsolat

A smart gateway gondoskodik a vezeték nélküli kommunikációról a GARDENA smart System összes eszköze és a GARDENA smart alkalmazás között. A stabil és biztonságos kapcsolatot a két beépített, nagy teljesítményű antenna által biztosított speciális rádiótechnológia garantálja, amely nagy területeken is zökkenőmentes kapcsolatot nyújt.

Gardena SILENO Smart life 1250

Sensor control

A Gardena SILENO Smart life 1000 robotfűnyíró intelligens Sensor Control rendszerrel van felszerelve, amely a fű növekedésének intenzitása szerint automatikusan beállítja a vágási időt.

Gardena SILENO Smart life 1250

A Gardena SILENO Smart life 1000 minden időjárási körülményhez alkalmas

A Gardena SILENO Smart life 1000 robotfűnyíró gond nélkül teszi a dolgát, még rossz időben is. Akár lejtőn vagy emelkedőn halad, akár esik, akár fúj, a gyep mindig tökéletesen karbantartott lesz.

Gardena SILENO Smart life 1250

Helyben és spirálban történő kaszálás

A Gardena SILENO Smart life 1000 a nehezen hozzáférhető helyeken, például a trambulin vagy a kerti bútorok alatt történő alapos fűnyírás érdekében praktikus funkciókat kínál a helybeni vagy spirális kaszáláshoz.

Gardena SILENO Smart life 1250

Gardena SILENO Smart life 1000 robotfűnyíró Smart Frost érzékelővel

A Gardena SILENO Smart life 1000 robotfűnyíró intelligens érzékelővel van felszerelve, amely érzékeli a fagypont közeli hőmérsékletet, és a gyep védelme érdekében esetleg szünetelteti a tervezett fűnyírást.

Gardena SILENO Smart life 1250

A Gardena SILENO Smart life 1000 robotfűnyíró egyszerű karbantartása

A Gardena SILENO Smart life 1000 speciális kialakításának köszönhetően a Gardena SILENO Smart life 1000 minden fűnyírás után egyszerűen a kerti tömlő vizével tisztítható. Ezáltal a burkolat, a kések és a kerekek gyorsan és egyszerűen megszabadulhatnak a szennyeződésektől, portól és fűmaradványoktól.

Gardena SILENO Smart life 1250

Maximálisan biztonságos működés

A határolókábellel rugalmasan kijelölhető a Gardena SILENO Smart life 1000 biztonságos mozgásának területe, megakadályozva a virágágyások és egyebek károsodását. Az érzékeny szenzorok megvédik a robotot az akadályokkal való ütközésektől is. A Gardena SILENO Smart life 1000 felemelésekor a pengék azonnal leállnak a sérülések elkerülése érdekében.

Paraméterek

Akkumulátor

Működési idő 65 perc (1,08 óra)
Töltési idő 60 perc (1 óra)
Akkumulátorok száma 1
Akkumulátor kapacitása 2 Ah
Akkumulátor feszültség 18 V

Műszaki specifikációk

Tömeg 8,3 kg
Szélesség 22 cm
Kések száma 3
Max. ajánlott terület 1 000 m2
Max. emelkedési szög 35 %
Minimális vágási magasság 20 mm
Maximális vágási magasság 50 mm

Tulajdonságok

Tulajdonságok Mobilalkalmazás, Akadály észlelése
Csatlakozás Bluetooth
Zónakijelölés módja Határoló vezeték
Váz anyaga Műanyag

Biztonsági védelem

Biztonsági funkciók és jellemzők PINem védelem, Emelésgátló érzékelő, Dőlésérzékelő, Hangjelzés
Kód:  GARD666
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  970550407
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15