Oldal frissítése

G21 Nevada BBQ Grilltakaró

24 390 Ft

G21 Nevada BBQ Grilltakaró

Szeretsz grillezni, de már unod, hogy minden használat után el le kell takarnod valamivel a grillt? Akkor neked ajánljuk a kiváló G21 grill takarót. A por, pollen, levelek és madárürülék elleni védelem mellett egész évben védelmet nyújt a grillsütőnek az időjárási viszonyok ellen. A takarás tisztán tartja a grillt és meghosszabbítja az élettartamát. A figyelemre méltó megjelenést teljessé teszi az előnyös fekete kivitel. Különösen értékelni fogod az egész éves használhatóságot. Ha a grillt folyamatosan kint hagyod a kertben, akkor a hó, az eső, a szél vagy a nap és az ezen elemeknek való kitettség sem változtatja meg a tulajdonságait. Ha a grillt pincébe vagy a garázsba helyezed, a ponyva távol tartja tőle a porszemcséket és egyéb szennyeződéseket.

A minőségi G21 Nevada BBQ Grilltakaró fontos jellemzői

  • Az időjárásálló G21 grill ponyva megóvja a grillsütőt az időjárás viszontagságaitól
  • A magas minőség kiváló kiegészítője az előnyös fekete szín
  • A kimagasló minőségű és vízálló anyagból készült G21 grill ponyva garantálja a grill hosszabb élettartamát

A grillponyva megkönnyíti a grill karbantartását, különösen a téli időszak után

A grill gondoskodik a boldog pocakról. Viszonozd ezt neki. A kimagasló minőségű és vízhatlan G21 grill takaró meghosszabbítja a grill élettartamát. A takaró használata rendkívül kényelmes, könnyű fel- és lehúzni. A kopásálló G21 grill takaróponyvával nem kell sok időt pazarolnod a téli időszak utáni karbantartásra, így gyorsabban hozzáfoghatsz a steaksütéshez.

Alkalmas az alábbi grillmárkákhoz:

G21 Nevada

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Vízhatlan

Kompatibilitás

Márka G21
Modell Nevada

Szín

Szín Fekete
Kód:  PENSK067
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  G21-COV1NVD

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15