Oldal frissítése

G21 grillező eszközök, 3 darabos készlet, alumínium bőröndben

4,5 11 értékelés
6 790 Ft

G21 grillező eszközök, 3 darabos készlet, alumínium bőröndben

A G21 grillező eszközök minden kerti szakács számára nélkülözhetetlenek. A családoddal és barátaiddal történő nyári lazításhoz hozzátartozik a nap, a víz, az üdítő italok és a grillezett finomságok illata, amely szétárad a kertben. Az örömteli grillezéshez a G21 eszközök jelentik a legjobb választást. 

Legfontosabb jellemzők

  • Minden eszköz fogása kényelmes
  • Minőségi anyagokból készült
  • Tágas és praktikus tokban tárolható

Mit tartalmaz?

A készletben megtalálod a grillezéshez szükséges alapeszközöket. A készlet tartalmaz egy húsfordító lapátot, egy villát és egy csipeszt, amelyek hossza 34 cm. A könnyű szállítás és tárolás érdekében az eszközök egy praktikus alumínium tokban vannak. 

Inni is lehet közben

Ezzel a készlettel az ivásról sem kell lemondanod grillezés közben, mert minden eszközt úgy terveztek, hogy egy kézzel használhasd, míg a másikban kényelmesen tarthatsz egy pohár behűtött sört. 

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Típus Forgatólapát, Fogó, Villa
Eszközök száma 3 db
Tulajdonságok Bőrönddel, Felakasztható, Mosogatógépben mosható, Készlet

Anyag

Anyag Acél, Alumínium
Nyél Rozsdamentes acél
Kód:  PENAC010
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  GSD-03-ALP

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05