Oldal frissítése

Fiskars XL X25

4,9 64 értékelés
26 990 Ft

Fiskars XL X25

Ezt az élvonalbeli Fiskars X25 fejszét úgy tervezték, hogy könnyedén lehessen vele széthasítani extra nagy farönköket és fadarabokat. Olyan egyedi kialakítással rendelkezik, amely nem csak energiát spórol meg Neked, hanem miatta huzamosabb ideig fogsz tudni dolgozni, anélkül, hogy kifárasztanád a hátadat és karjaidat. Apríts fát a hűvös, téli éjszakákra, az esti tábortűzhöz vagy a különleges alkalmakkor megrendezett máglyához. Ez a hasítófejsze garantáltan megkönnyíti a dolgod.

Legfontosabb jellemzői

  • Praktikus, fahasító fejsze
  • Ideális nagyobb rönkök és fadarabok feldarabolására, felkészülve a hűvös, téli estékre
  • Könnyű és karcsú kialakítás
  • Tökéletes geometria
  • Rendkívül csiszolt penge
  • Könnyű kezelhetőség
  • Kiváló minőség és hosszú élettartam

Tökéletes pengéjű

Ez a fejsze speciális, kiváló minőségű szénacélból készült, amely könnyedén átvág a legvastagabb farönkön is. A penge konvex alakúra lett megmunkálva, a károsodás elkerülése érdekében. A fába beékelődött penge könnyebb kihúzása érdekében, a fogantyú kiszélesített része le lett kerekítve. A penge két különböző keménységgel rendelkezik, amely optimalizálja a merevséget és a tartósságot. Ezen felül, a PTFE bevonat 25%-kal csökkenti a súrlódást és megakadályozza a korróziót. A fejsze súlypontja nagyon közel van a pengéhez, így a fejsze feje nehezebb, amely elősegíti a hatékonyabb, egyszerűbb és kiegyensúlyozottabb hasítást.

Tartós kivitelezés

A fejsze nyele üvegszállal megerősített FiberComp anyagból készült. Ennek köszönhetően a nyél szilárd, könnyű és rendkívül tartós. Tökéletesen ellenáll a szélsőséges időjárási körülményeknek is. Hasítási teljesítménye nem változik, legyen száraz vagy vizes állapotban. A markolat lágy műanyagból készült. A kemény mag és a puha felület kombinációja jobban elnyeli az ütődések erejét, így a fejszét kényelmesebb tartani és nem csúszik ki a kézből. A műanyag fogantyú és a penge sosem jön szét, mivel a pengét már a gyártási eljárás során szorosan körbeveszik műanyaggal, egy szórópisztoly segítségével.

Praktikus tárolás

A fejszéhez egy speciális, műanyag élvédő jár, amely megkönnyíti és biztonságossá teszi a tárolást és szállítást. Az élvédő egy biztonsági zárral is el van látva, hogy könnyebb legyen a használata. A kényelmes nyélnek hála, a fejszét könnyű szállítási és felakasztva tárolni is.

Teljes hossza:
77,4 cm

Teljes tömege:
2430 kg

A penge tömege:
1830 kg

A penge testének keménysége:
48 HRC

A penge élének keménysége:
55 HRC
 

 

Paraméterek

Típus

Típus Lyukasztható

Hossz

Teljes hossz 77,4 cm

Tömeg

Teljes tömeg 2 400 g
Fej tömege 1 800 g

Keménység

Fej keménysége 48 HRC
Penge élének keménysége 55 HRC

Tulajdonságok

Nyél anyaga Üvegszál
Fej anyaga Rozsdamentes acél
Nyél tulajdonságai Ergonomikusan kialakított, Akasztónyílással

Csomag része

Csomag része Penge védő
Kód:  BOR005c6
Jótállás: 240 hónap
Termékszám:  1015643
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05