Oldal frissítése

Fiskars SnowXpert 141001

4,9 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Fiskars SnowXpert 141001

 

Már előre retteg a tél beköszöntétől és a járdákat eltorlaszoló hirtelen lezúduló hómennyiségtől? A hóviharok és a hófúvás a legrosszabb rémálmait jelentik? Ráadásul még a hólapatolással is tele a hócipője? Ezzel a Fiskars hólapáttal a járdatakarítás lesz majd az új kedvenc téli elfoglaltsága.

 

A TheSnowXpert hólapát nyele rendkívül kemény és tartós alumíniumötvözetből készült, amelyet speciális gumianyagú markolattal vontak be a kényelmesebb fogás érdekében. A lapát megerősített polipropilén műanyagból készült és acéllemezzel van ellátva a kaparószéleken. Mindez azt jelenti, hogy a hó és a jég nem fog rajtamaradni és ráfagyni lapátolás közben, így könnyed és kellemes élménnyé teszi a hólapátolást!

 

 

Súlya:
1400 g

Hossza:
1310 mm

Legfontosabb jellemzők

  • Nagyon könnyű hólapát
  • Ergonomikus fogantyúval
  • Erős és tartós anyagokból készült
  • A hó nem ragad oda az innovatív polipropilén lapátfejhez

 
Kód:  BOR985a
Termékszám:  1003468
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05