Oldal frissítése

Fiskars QuikFit™ járdatisztító seprűfej

4,9 16 értékelés
10 290 Ft

Fiskars QuikFit™ járdatisztító seprűfej

Broom Fiskars QuikFit nagy minden fa és beton terasszal. Ez egy lágyabb szőrt és szögletes kapcsolatot a boom, amely biztosítja, hogy dolgozni vele, sokkal kényelmesebb és egyszerűbb. Ez lehetővé teszi, hogy egy kiváló eszköz minden tisztítás a teraszon. 

legfontosabb jellemzői

  • Broom tökéletes minden elsöprő teraszok finomabb törmeléket
  • Hála a könnyedség és erő ezzel a divatos helper nagyon könnyen használható
  • Ez üvegszállal erősített, amely biztosítja a könnyedség és tartósság
  • Ergonomikus munkavégzés a pozíció lehetővé teszi szögletes kapcsolatokat kezelni
  • Egy speciális zárszerkezet gyorsan és könnyen csatlakozhat a megfelelő lándzsa sorozat QuikFit
  • Súly: 0.37 kg

Ideális karbantartási teraszok

Finom szennyeződéseket a teraszon egyszerűen csak segít Broom Fiskars QuikFit. Ez egy lágyabb szálak, mint egyetemes seprű, és így ideális ehhez az alkalmazáshoz. A sörték vannak osztva két részre. Szürke, amelyek székhelye az első oldalon, erősebbek és ezért tökéletesen alkalmas elsöprő keményebb felület. Sörte színes terrakotta a hátoldalon és ápolására szánt fa teraszok. 

Kényelmet biztosít a munka

Csatlakozás egy ívelt fogantyú kényelmes használatot és a mozgás seprű. Hála a zárszerkezetet QuikFit gyorsan és biztonságosan kapcsolódhat a megfelelő tartozékot. Univerzális seprű elegáns megjelenés a mérete 38 cm neked köszönhetően a könnyedség és erő, hogy a kerti munka minden lehetőséget.

Paraméterek

Kód:  BOR415x
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  1001416
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05