Oldal frissítése

Fiskars Quantum L108

4,8 20 értékelés
32 790 Ft

Fiskars Quantum L108

A Fiskars Quantum ágvágó olló klasszikus ollós fejű kialakításával alkalmas a fiatal, erős ágak vágásához. Az áttételes PowerGear mechanizmusnak köszönhetően Önnek 3,5x kisebb erőt kell kifejtenie a nyírás során. 

A penge edzett, csúszós felületű acélból készült, így még egyszerűbbé teszi a munkát. A termék jó minőségű, ellenálló és nagyon könnyű TruGrip karokkal rendelkezik, amely parafa felületű markolattal van ellátva. Ennek köszönhetően ez a munkaeszköz nagyon jó és kellemes fogást biztosít a munka során. A karok hosszúsága lehetővé teszi használója számára, hogy különböző módon fogja meg az ollót a legkülönfélébb feladatok során. Az 1340 grammos és 80 cm-es ollót a nők is könnyűszerrel használhatják.

Legfontosabb jellemzői

  • A pengék jó minőségű acélból készültek 
  • TruGrip parafa felületű markolat
  • Áttételes mechanizmus az egyszerű nyírásért
  • A termék hossza: 80 cm
  • A termék tömege: 1340 g
 

Paraméterek

Alap paraméterek

Vágórendszer Kétpengés
Maximális hossz 800 mm
Maximális vágási átmérő 50 mm
Tömeg 1,34 kg

Tulajdonságok

Típus Karos
Kód:  BOR404v
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  1001435
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10