Oldal frissítése

FISKARS öntözés-időzítő, egy kimenettel

5 2 értékelés
16 990 Ft

FISKARS öntözés-időzítő, egy kimenettel

A FISKARS öntöző számítógép hasznos eszköz, amely időt és vizet takaríthat meg a gyep vagy a kert öntözésénél. Automatikusan bekapcsolja az öntözőberendezést és leállítja a vizet az előre beállított időrend szerint. Ráadásul van egy gombja, amellyel az ütemezésen kívül is öntözhetsz. Az integrált vízszűrő megvédi az öntözőrendszer szelepét az eltömődéstől, míg az akkumulátor lemerülésének védelme leállítja a vizet, ha az akkumulátor lemerülőben van. A FISKARS időzítő a három leggyakoribb méretű külső menettel csatlakoztatható a vízcsapokhoz.

A FISKARS 1054791 öntöző számítógép fő jellemzői

  • Az öntözés időzítője időt és vizet takarít meg a kert öntözésénél
  • Automatikusan beindítja és leállítja a vizet a menetrend szerint
  • Az öntözés kézi indításának lehetősége
  • A Fiskars számítógép akkumulátor lemerülés elleni védelemmel rendelkezik
  • Beépített vízszűrő védi a szelepet az eltömődéstől
  • A Fiskars öntözőberendezés 2× AA elemmel működik (nem tartozék)
  • Az univerzális csatlakozás kompatibilis más márkákkal

Nagyon egyszerűen használható

A nagy és könnyen olvasható LCD kijelző gyors és intuitív programozást tesz lehetővé. Egyszerűen állítsd be az öntözés kezdési idejét (00:00-tól 23:59-ig), az öntözés időtartamát (1-től 360 percig) és az öntözés gyakoriságát (6 óránként, 12 óránként vagy 1-7 naponként). Ezután a FISKARS öntöző számítógépet bekapcsolva hagyhatod akár az egész szezonban. Az időzítő 21 mm (G 1/2“), 26,5 mm (G 3/4“) és 33,3 mm (G 1“) átmérőjű külső menetekhez csatlakoztatható.

Paraméterek

Kód:  BOR1097
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  1054791
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05